Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ripley

POMOCYYYYYYYYYYYY

Polecane posty

Gość ripley

Stramy sie z mezem o dzidziusia. Okres miałam 16 lipca, z tego co słyszałam dzien kulminacyjny przypada na 14 dzien licząc od dnia okresu czyli na 29 lipca. Czy faktycznie taj jest? Kiedy najlepiej współżyc , w ten dzien czy wcześniej? Moze ktos doradzić?

hmm ale to nie jest na 100% pewnie ze akurat tak przypada jest tylko prawdopodobne! wiec nie kieruj sie dokladnie tym dniem :)

Gość bzdddd
Jajeczkowanie przypada najczesciej na 14 dzien przed okresem. Czyli jesli masz cykl dlugosci 28 dni to kulminacja faltycznie przypada na 14 dzien cyklu, ale jesli dluszzy lub krotszy to pozniej lub wczesniej. Najlepiej wspolzyc tak dzien wczesniej. Pozdrawiam i powodzenia

Gość przyszły tatuś
nie liczcie dat tylko się bzykajcie : ), żona zaszła w 5 dniu cyklu więc nie ma reguły, a więc....barabarabara

Gość córka burgunda
dziewczyno współżyj ile się da,na maxa tylko wtedy da efekty,ja jak się stosowałam do tych wszystkich tabelek -nie wychodzilo,a teraz mam już 3 letnią księżniczkę

Gość ripley
oki, dzieki za pomoc :-)

Gość pomarańczowamama
ja też 16 lipca ostatnio... poczekamy razem na dwie kreski???

Najlepiej współżyć co 2 dni,zaczynając od @. Moja znajoma zaszła właśnie w czasie @ co jest nie do uwierzenia. Ja z pierwszym dzieciątkiem też zaszłam wcześnie,około 8 dnia cyklu,zaraz po @. Najważniejsze to nie myśleć że się chce dziecko,UWAGA to dziala.

Gość Axaa
U każdej kobiety jest inaczej. Najlepiej mierz temperaturę, to się przekonasz.

Gość ripley
no własnie, bardzo bym chciała miec juz dzudziusia. Dzis mierzyłam tepmerature w pochwie i wyszło 37,6 - czy to oznacza ciąże???

Gość ripley
Mierzyłam dzis temperature w pochwie i mam 37.6, czy to moze oznaczac ciąże? Pozdrawiam reszte starajacych się !!!