Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milo

dlaczego on naciska by w czasie orgazmu patrzec mi w oczy?

Polecane posty

Gość milo

mi sie raczej w tym momence zamykaja a on ciagle: patrz mi w oczy, patrz mi w oczy.. fakt ze to fajne. ale skąd ten pomysł..?:)

Ja patrzenie w oczy w czasie orgazmu uważam prawie za perwersję. Ale........ uwielbiam to! Jest wtedy bosko, chociaż niemożliwie bezwstydnie! ;)

Gość Wrom
Podczas współżycia, zwłaszcza blisko orgazmu u kobiety super jest jej kazać patrzeć cały czas w oczy. Czuje się wtedy każdy ruch i jaką reakcję on wywołuje u kobiety. Fajnie też jest wtedy oddychać ciepłym powietrzem z jej ust i w jej usta kierować oddech. Wtedy to tak jakbyś nie tylko bzykał jej ciało ale i umysł. Kobieta czuje się zawstydzona swoją reakcją podczas współżycia, zwłaszcza jak dochodzi do orgazmu. Jednak szybko staje się wyuzdana i bezwstydna, i nie wstydzi się sama zainicjować kontakt w taki sposób jak ona lubi.

Gość poeta Bezdomny
Ja w takich chwilach zawsze patrze w oczy i liczę : adin, dwa, tri, czetyrje... :P .

Gość moze jestem ulomny
albo cos ... Ale w czasie orgazmu zawsze oczy mi sie zamykaja . Sam nie wiem dlaczego , albo moze nawet i nie ale nic nie pamietam zebym cos widzial :( Po prostu wtedy "czuje " jak jestemy zlaczeni i to mi wystarcza . A swoja droga widok jej oczu "po" jest cudowny :)

Gość FAJNA-AJ-
Ponieważ kontakt wzrokowy podczas sexu świetnie nakręca partnerów, daje niesamowite doznania sprawia ,że chcę więcej i więcej i....... uwielbiam widok mojego partnera podczas igraszek miłosnych , lubię widzieć w jego oczach podniecenie i apetyt na mnie . Na samą myśl robi mi się gorąco hi hi :-)

Gość takajednababeczka
a nic sie nie stanie z oczami jak beda otwarte w chwili podniecenia? Moga peknac zylki w oku, czy nie za bardzo? Bo sie na tym juz kiedys zastanawialam.. i zawsze oczka zamykam :P

Gość takajednababeczka
zle sie wyrazilam - w chwili orgazmu

No bo podczas orgazmów oczy kobiety stają się \"dziwne\". Trudno to opisać, ja to potocznie nazywam \"zdziwieniem\", nieźle podnieca mnie ten widok. :)

Gość gość
dziwne oczy to ja mam zawsze bo jestem na orgazmie czy jestem zadziwiona bo mnie to wkurza już z deka... ogólnie chłop jest dziwny jak ci każe może ew. poprosić a kazać np. sekretarce o utarcie mu ciepłego wafla tfu