Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sheeled

To wcale nie jest przyjemne..

Polecane posty

Hey, zaczelam brac tabletki w nadziejii, ze w koncu uwolnie sie od [rezerwatyw na ktore mam uczulenie. Mysl o tym, ze moj partner bedzie konczyl we mnie bez prezerwatywy uszczesliwiala mnie bezgranicznie :] Jednak gdy doszlo co do czego zalowalam tej decyzji. Nie spodziewalam sie, ze cala sperma bedzie splywac mi po nogach. uczucie i wyglad nie sa zbyt zaciekawe. A na dodatek po tym wszystkim czuje nieprzyjemny zapach z pochwy. Czy ktoras z Was tez tak miala/ma? Pozdr

Gość nieestety
wszystko ma swpje plusy i minuisy. Mozesz podłożyć sobie po stosunku chusteczkę, to wtedy nie będzie leciec po nogach, ale sam fakt wypływania nie jest zbyt przyjemny

Gość mulan23
ja po prostu przed sexem podkładam ęczniczek po wszystkim siadam na nim ( ręczniku!) a potem ide dołazienki i myje sie żelem do higieny intymnej. Jesli nie chcesz za każdym razem po stosunku biegac do łazienki i myć się to po prostu poczekaj aż wszystko wyleci na ręczniczek i użyj husteczki nailżającej do hig. int. i już. Ja w sumie się z tego śmieje , i nie jest to dla mnie nieprzyjemne. po prostu tak juz jest...:-)

no niestety to uczucie nie jest przyjemne, ja tego bardzo nie lubiłam, odstawiłam tabletki (ale nie z tego powodu) i teraz nie mam już tego nieprzyjemnego ucicia. Poza tym to jest bardzo nie higieniczne, podziwiam kobiety które po stosunku z końcem w środku nie myją się, ja bym nie wytrzymała, sperma brzydko pachnie. No ale dla każdego coś innego jest miłe albo obrzydliwe, niektóre kobiety to lubią..

Ehh to prawda. Czuje ulge jak sie umyje. Jak sotosowalismy prezerwatywy to moj partner byl w spermie, a jak role sie odwrocily to ja teraz posiadam to uczucie :( Macie racje: sa plusy i minusy.

Ja dokladnie to zawsze mamy przy sobie chusteczke podkładam ja i ide do łazienki się umyc żelem do higieny intymnej... już sie przyzwyczaiłam.. co do zapachu nie przeszkadza mi bo w pełni uwielbiam mego partnera 1 i ostatniego :) pozdrwiam papa

Gość RER
do cholery z tą całą obrzydliwą ludzką fizjologią :(

Gość chusteczka i juz
i podmyc sie szybciutko

Gość glizda
podoba mi się ten topik

Gość trzeba po stosunku
od razu ukucnac nad chusteczką, nic nie spłynie Ci po nogach, lub potuptac do wc, ale w zalezności od pozycji, w jakiej sie kochaliscie wypłynie szybciej lub wolniej, wiec możesz nie dojść

Gość łojezu
ja tam kilka chwil "po" tuptam do lazienki i jeszcze nigdy nic mi nie zdazylo wylynac ,siadam na kibelki i czekam az wyleci ze mnie wszystko a potem szybciutki prysznic i looooozik.Moj narezczony wcale nie uwaza ze jest w tym cos zlego bo podobno niektorym facetom przeszkadza ze dziewczyna biegnie do lazienki bo mysla ze sie ich brzydza-to moze niech sami pospaceruja sobie ze sperma lejaca sie o nogach i zobacza czy to takie przyjemne

Gość suzzzzie
a sperma mojego faceta jest bezzapachowa :P

Gość ehhhhh
kurcze no tez nie sadzilam ze to tak wyglada.. teraz juz wiem ze blednie mi sie zdawalo ze to wsiaknie :/ ale temat uwazam za ciekawy i ciesze sie ze na niego trafilam bo wiem czego teraz sie spodziewac...

Tak dokladnie dziewczyny macie raceje. Ostatnio cieklo mi z pochwy caly dzien az do wieczora. Balam sie isc do pracy, poniewaz w dzien nosilam spodnie zielone szelesty i przemoklo mi :/ O zgrozo!

O masakra :| Ja nigdy bez gumki sie nie kochałam, wiec nie wiedziałam ze tak to jest bez niej :| blee