Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gagag

p贸lpasiec

Polecane posty

Go艣膰 jerena
moja mama wlasnie teraz przechodzi polpasca, czuje sie dtrsznie, dokucza jej okropny bol, nie moze funcjonowac, bez lekow przeciwbolowych, a miejsca obsypane, bola jak by ktos dokonal ciecia l nozem,, ma przepisane tabletki i puder, ale bol nie przechodzi po tym, dodatkowo truje sie lekami przeciwbolowymi, czy mozecie poradzic, co moglabym zrobic dla mamy, aby ja tak nie bollalo?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wjakaa
By艂am wczoraj u lekarza i dowiedzia艂am si臋 偶e w艂a艣nie mam tego p贸艂pa艣ca. Mnie a偶 tak bardzo to nie bola艂o, chocia偶 jednego dnia to nie mog艂am usiedzie膰 w miejscu, tak mnie bola艂o. Ju偶 mi to powoli znika, cho膰 nie bra艂am 偶adnych lek贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eathen
Hej, wczoraj by艂am u dermatologa i powiedzia艂 mi, 偶e mam albo p贸艂pa艣ca albo opryszczk臋, zmiany na sk贸rze mam w 2 miejscach, piek膮 i sw臋dz膮 potwornie, ale dermatolog stwierdzi艂 偶e zmiany s膮 juz w trakcie gojenia i 偶adnego leku mi nie da, jedynie zovirax do smarowania bo to ten sam wirus. Czuj臋 si臋 os艂abiona, 艣pi膮ca i rozkojarzona ale nie dosta艂am ani zwolnienia ani 偶adnych lek贸w doustnych, my艣licie 偶e powinnam i艣膰 do internisty jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malwinaa-21
Hej, ja od kilku dni mam p贸艂pa艣ca, dzi艣 si臋 wreszcie wybra艂am do lekarza i moja diagnoza:D si臋 potwierdzi艂a. Dosta艂am Heviran 800, do tego jak膮艣 ma艣膰 do smarowania i 艣rodki przeciwb贸lowe. Do tego jestem strasznie os艂abiona, chce mi si臋 spa膰, a dotkni臋cie tego miejsca sprawia straszny b贸l. U mnie p贸lpasiec ulokowa艂 si臋 na tylnej cz臋艣ci lewego przedramienia, w dole pachowym i a偶 do lewej piersi. Podejrzewam, 偶e za艂apa艂am go jak mia艂am okres, bo wtedy przeciez jest si臋 os艂abionym. Pozdrawiam wszystkich i 偶ycz臋 powrotu do zdrowia. Teraz czekam na moja c贸reczk臋, bo ma 2, 5 roku, ospy wietrznej jeszcze nie miala... a lekarz powiedzia艂 mi, 偶e mo偶e mie膰 a nie musi... zobaczymy pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a czy polpasiec moze
wystepowac na brzuchu nad p臋pkiem, po srodku brzucha nad pepkiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bol膮cy
p贸艂pasiec :D dobra nazwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mecze sie z tym gownem od czwartku. U mnie zaczelo sie od guli na lewej skroni, potem opuchlizna pojawila sie na policzku, uchu, wezlach chlonnych a wczoraj na zatokach przynosowych i powiece. Wykwitow mam bardzo niewiele tylko yroche na skroni brodzie ustach i jezyku. Najgorsza jest ta opuchlizna ktora powoduje potworny bol:/ Biore Heviran 800mg 5razy dziennie, wit. B smaruje wykwity pudrem w plynie no i przeciwbolowe. Konsultowalam sie wczoraj z lekarzem czy w sytuacji jak mam to ucho spuchniete i powieke to czy nie powinnam lezec w szpitalu, ale powiedzial, ze jezeli w samym oku nic sie nie dzieje to i tak niczego innego nie dostane i zeby bardzo uwazac zeby tego nie przenie艣膰 do oka. No i wazne zeby pic duzo plynow i byc w cieple. Tragedia po prostu, jako dziecko nie chorowalam na ospe, a teraz mam polpascia. Oby nie bylo tylko gorzej.

Udost臋pnij ten post