Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_anus

Okres ..

Polecane posty

Gość malutka_anus

Mam starszny problem kochane czytelniczki tego forum .. Eh az smutno sie robi. Bardzo sie boje wizyty u ginekologa. Mam 18 lat. Niestety zobaczylam u siebie pewne objawy miesiaczki. O tuz w czerwcu mialam 2 razy okres i teraz mam to samo. 11 dni temu skonczyl mi sie okres a teraz mi znowu cieknie ale tym razem tak slabo:( co moze byc przyczyna czy ktos tak z was mial? Pomocy ! BO DO GINEKOLOGA NIE POJDE l:(:(

Gość Aira
kiedyś trzeba będzie pojsc...ja tez mam 18lat i nigdy nie bylam :P moze to plamienie owulacyjne?

Gość malutka_anus
nie wiem :( a co za tym idzie .. powiedzialam mamie ze mam ten problem a ona "idz do ginekologa" eh.. a nie pojde .. dziewica juz nie jestem .. a boje sie ze durny lekarz wypapla wszytsko mamie.. a wtedy bede miala nieprzyjemnosci..

Gość Aira
a niby dlaczego miałby wypaplać? zadzwoni do Twoich rodzicow i tak po prostu im powie? :P

Gość malutka_anus
nie no tak nie zorbi.. ale moja mama chce isc ze mna .. a wiesz bedzie juz podejzewala jak mnie sie lekarz zapyta czy nie mam nic przeciwko by mama byla jak mi pytania zacznie zadawac. Moja kolezanka juz to przeszla. DRAMAT JAK NIC W DOMU MIALA ;/;/

Gość Aira
oj,no to powiedz,że wolałabyś sama.Mama powinna poczekać na zewnątrz.

Gość malutka_anus
wiesz moja mama jest taka ze mysli ze ja jej o wsyztkim mowie, ze nie mam jej nic do ukrycia.. a ona zawsze ja pojde z toba do ginekologa o to sie nie mart|:(:(

Gość agus_18
owszem wypadalo by isc , jesli wspolzyjesz->wiadomo tylko ze nie jestes juz dziewica to przy okazji moglabys zrobic cytologie :)(wykonuje sie ja u kobiet ktore rozpoczely wspolzycie i te ktore maja juz 18 lat) jesli chcesz sama isc do sprobuj to powiedziec mamie, ze idzie z toba twoja psiapsiola, albo idz bez jej wiedzy.ja chodze do gin od 15 roku zycia(jedynie wie moj chlopak, i siostra sie moze domyslac) i zapewniam cie ze lekarz nie ma prawa nikomu cokolwiek powiedziec, a powiem ze nie jestem taka "grzeczna dziewczynka" ( bralam pigulki, teraz zakladalam spirale

no własnie moja poprzedniczka ma racje:)powiedz ze idziesz z kumpela zreszta jednego nie rozumiem masz 18 lat jestes dorosla przeciez moglabys powiedziec mamie ze pojdziesz sama do tego lekarza a jak wrocisz z wizyty to opowiesz jej co i jak a co do tego ze wspolzylas lekarz nic nie powie mamie bo nie wiem dlaczego mialby to robic.

Idz sama i juz! Potem powiesz mamie ze wszystko Ci sie uspokoilo, ze minelo samo z siebie. A Ty nie bedziez sie martwic o swoje zdrowie. Idz do prywatnej przychodni, jesli masz taka mozliwosc. Tak jest najlepiej, zupelnie niezaleznie od tej niemilej panstwowej machiny. Ja tak wlasnie zrobilam. I jestem o siebie spokojna.

sevia dokladnie w 100%sie zgadzam opieka prywatna zupelnie sie rozni od tej publicznej.Wiem jak jest bo bylam juz u paru gin prywatnych i nie prywatnych.Teraz chodze do ginekologa ktory jest z Krakowa i dwa razy w miesiacu jest w moim miescie jest naprawde swietny wizyta czasem trwa u niego nawet godzine.Poprostu uwazam ze lepiej zaplacic za wizyte a byc spokojnym o swoje zdrowie zawsze to inaczej choc nie twierdze ze nie ma zajebistych gin publicznych.

Gość ndw
Kochana MUSISZ isc do gienekologa,. Jest naprawde wielu wspanailych lekarzy, ktorzy podczas wizyty okaza Ci duzo ciepla i zrozumienia, zrob wywiad wsrod kolezanke, powiedza Ci ktory lekarz jest wart uwagi. Powinnas zrobic cytologie,bezwzglednie musisz to zrobic! a co do krwawien..nie zrozumialam tylko czy to Twoja 1 miesiaczka? ktos slusznie nadmienil ze to moze byc plamienie owulacyjne,sama tak mam od jakiegos czasu i lekarz powiedzial ze to normalne;)) tym bardziej napislas iz pojawilo sie 11 dni po okresie,co by sie zgadzalo jezeli chodzi o moment jajeczkowania. Jeszcze raz namawiam Cie do wizyty u lekrza. TAJEMNICA LEKARSKA. Nie moze wypaplac!wydaje mi sie ze bedzie mial tyle taktu ze nie powie tego Twojej mamie..zreszya zawsze mozesz Go/ja o to poprosic;) i przeciez mama nie wejdzie z Toba do gabinetu podczas badania bo to jest niedorzeczne!!! badz spokojna i przede wszystkim mysl o swoim zdrowiu!

Jesli masz 18 lat to lekarz nie ma prwa informowac o tym Twoich rodzicow!! Pamietaj!! co innego jesli bys nie miala 18 ale to zalezy od lekarza..Idz lepiej. Wolisz sie zamartwiać?? lekarz to lekarz