Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tweety 2

Pseuda i Przezwiska

Polecane posty

Gość Tweety 2

zauwazylam ze w moim kregu rodziny i znajomych zwracamy sie do siebie coraz czesciej nie po imieniu ale uzywajac nasze pseudo. Ja wcale sie nie obrazam jest weselej kazdy znas ma jakies pseudo ktore bradzo do pasuje. Ja mam Tweety i wszyscy tak na mnie mowia. do tego stopnia ze gdzie kolwiek uszlysze nazwe tego kaczorka staje na bacznosc :) A jak jest u was? tez macie pseuda posugijacie nimi na codzien?

Gość Tweety 2
sorry to jest kanarek :)

U mnie tez w rodzinie tak jest. Moja siostra to Mery od lat, kuzynka Peja, Kuzyn Pietrucha, wujek Dżozef (Józek), ciocia Łonda (Wanda), Stanley, je jestem siora albo sis :)

Po co? Czy mam wstydzić się swojego imienia i nazwiska? Czy należę do marginesu społecznego, gdzie ze względów \"bezpieczeństwa\" nie używa się nazwisk? Co to za moda żulów?

Gość Karolinaaaaa
ja zawsze byłam Lola, Lolcia i tego pochodne ;)

Gość Tweety 2
Emma Harte - nie nie wstydze sie swojego nazewnictwa tak jak moi bliscy i znajomi. Natomiast jest tak smiesznie i wesolo. np mowia na mnie oprocz Tweety, Zuza :) Moj brat to Bugs albo bobek tak jakos od lat go nazywamy :P moj brat nastepny salceson bo jest gruby i nasz wujek York bo ma hopla na punkcie yorkow :D

Gość larousse
na mnie mówią Spaślak ...waże 46 kg ;)

Gość Tweety 2
a na kolege mojego brata mowia Kruszyna bo jest otyly :) na znajomego wilgotny bo ten ciagle by pil :D

Gość takie_a_takie
a ja sem Mała Mi taka to... albo Krasnal, Skrót, One Fifty ;] cale 1,50m w koncu mam =D

Gość Tweety 2
Witaj Mala mi i Spaslak :D

Gość heheheeeem
na mnie mówią Niunia-to wsrod znajomych a w domu gruba :o---167cm/50kg wagi..

Gość takie_a_takie
witaj Tweety i reszta... mam jeszcze w swoim gronie tajsona-tatinka, kochanego pawia, ciapsona, matea a reszta to chyba po imieniu... jak sobie przypomne to napisze :]

Gość Tweety 2
Tajson mnie rozbraja :D heehehem -czemu mowia na ciebie gruba>? 17 i 50kg to ty szczupla jestes i powiedzialabym na ciebie szczypawa :D

Gość Tweety 2
no jakie jeszcze macie przezwiska? :)

Gość peteleczka
do mnie petelka ..... bo jest guzik z petelka :D ale nie wazne ::) :) :)

Gość Tweety 2
jakie originalne :)

Gość peteleczka
moj brat do swojej zonki mowi szczypiorek ... moj brat do shrekuś kumpel cyzduś sama nie wiem skad te przezwiska czasami nie znam imiona ludzi tylko zwracam sie do nich po pzrezwisku a znam ich kilka lat :):):)

Gość peteleczka
no moje nazwisko to guzik wiec do jednego brata zwracaja sie guzik musli wymyslic cos babskiego wiec wpadli na pomysl petelka bo guzik z petelka .... maja ludzie pomysly i tak zostalo juz kilka dobrych lat:)

Gość heheheeeem
no własnie dlatego ze jestem bardzo chuda, mówią tak z przekory :P jeszcze moi znajomi mają takie ksywy: turystyczna, żołądź, koń, czumaj, gregre a na mojego tate w młodości wołali ryftu :P

Gość Tweety 2
hehehehe :D jakze orignal

Gość peteleczka
eeee to mi moowli" paczek" az cale 43 kg ;d;d ale im przeszlo moja mama to "tereska kreska imprezka" :D

Gość peteleczka
oo mam kolege o przezwiisku tweety "nie dobry kotecek " :D

Gość Tweety 2
hehee. No ja jestem bardzo grzeczna jak ten kanarek zbajki :) Tereska kreska imprezka -- hheeheehe :D :D :D wiecie naprawde mne bawia te pseuda

Gość heheheeeem
u mnie w domu tata jeszcze powymyslał indianskie przezwiska :P tato był-siedzący byk mama-ssąca palca a ja byłam stojąca w kącie, albo dwa kucyki (bo to było jak byłam mała)

Gość Tweety 2
o przypomnialo mi sie. Moja sekretarka nazywamy Mumia egipska. Zawsze czuje sie jak w egipcie w sekretariacie z nia :P

Gość peteleczka
sproket, szasza, mazanek,gutek.alvaro jebako,kafarek,motyl ,janicka, koń,czesc-met, szoda,konserwa,koza,czarnyy, mikuś,teodorek , śliwcoook, no takie takie ;d;d;d i wiele innych :)

Gość heheheeeem
a na moją mame w młodości mówili benek i teraz w rodzinie tez to zostało i wszyscy do niej mówią benek.. oprócz mnie i ojca.. a tak to cała reszta :P a wszystko dlatego ze moja mama miała nazywać się bernadetta, ale moj dziadek nie umiał tego wypowiedzieć i jak gdzies tam szedł zgłosić imie? do kościoła.. (coś takiego, chodziło o chrzest w kazdym bądz razie) no to powiedzieć nie umiał to tam 'zgłosił' bernata, na to ksiądz, ze wymyslne imiona to moze na drugie dziesku nadawać, to została małgosia, a na drugie bernata, no i jest teraz benek ;)

Gość peteleczka
kaczucha ,transik,oo jest jeszce...CIPEK to nieoficjalnie a oficjalnie to PIPEK,ozzzy,łyzka,aimar,cyganka, ale takie bardziej smieszne to: tereska kreska imprezka alvaro jebako cipek

Gość heheheeeem
na mnie kiedyś wołali locha.. ale to nie było zabawne :(

Gość Tweety 2
peteleczka- ten cipek to normalnie mnie rozj... :D cz to z apacjent nosil takie miano ?