Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxana20

ile wazycie przy 168cm?

Polecane posty

Gość roxana20

i czy czujecie sie dobrze w swojej wadze(ew.napiszcie czy sie odchudzacie:-)) zaznaczam ze najbardziej mi zalezy na wypowiedzi dziewczyn ktore maja DROBNE kosci i ogolnie DROBNY Kościec

Gość SaraJa
55 kg- jest super

ja waże 48-49 kg i jestem szczupła chociaż niektórzy mówią że chuda ale mi się nie wydaje :/ dla mnie jestem w sam raz tylko z ud mogłoby jeszcze troche zejść :P ja się nie odchudzam, dużo jem ale i tak nie tyje. czasami sobie pobiegam albo pójde na basen ale to naprawde rzadko :)

Gość roxana20
ok ok ale piszcie czy sie odchudzacie , czy sie dobrze czujecie w i jaka macie budowe:-)

Gość roxana20
dzieki marika🌻

Gość ja ważę 51 albo 52 kg
i się czuje dobrze. Ale moim ideałem byłoby 48❤️

ja 53... ogolnie szczupla, zaokraglona troche tu i owdzie, wiec probuje zjechac do 50, ale sie nie moge opanowac i jem slodycze ciagle. ech

Ja mam 49/50 kg. Nie odchudzam się, żadnych diet nie stosuję, wręcz przeciwnie! Wafelki, wafelki i jeszcze raz wafelki. I czekolada i ciatka i wszystko co słodkie! Ciekawe jak długo dam jeszcze radę? :)

Gość roxana20
korzystaj ile mozesz ;-) do - ja wazę 51 albo 52 kg - 48kg starsznie malutko nie uwazasz ze bedziesz za szczupla? jaki masz teraz rozmiar ubran ?

Gość Lidziaa
48-52 zależy kiedy

Gość martusia11
53:)) ale chcialabym 55:P

Gość di.
Ja mam 166-7 cm i ważę 47-8 kg. Waga jest ok, ale mogłabym być z 3 cm wyższa. Trochę ćwiczę, ale nie jakoś regularnie i staram się nie obżerać. Ale wiadomo, ja dopiro do gimnazjum chodzę.

Gość a ja 70 kg
z zdalam sobie sprawe ze mam ogromna nadwage

Gość roxana20
spokojnie nie masz ogromnej nadwagi .poza tym wszytsko zalezy od tego jak sie czujesz i wygladasz obecnie :-) moja kumpela tez wazy prawie 70 kg ale dobrze jej w tej wadze-ma ciezkie kosci i wogole jest wlasnie szeroka

Gość goskasssssssssssssssss
58 ale od dzisiaj sie odchudzam!

Gość regulator kwasowości
ok 50kg i chcialabym przytyc. rr

Gość Nefer
Mam 168 cm i waze 55 kg. Chcialabym 50 wtedy bylaby to optymalna wedlug mnie waga. Nie odchudzam sie, ale tez staram sie nie jeść ciastek, cukierków i takich tam pyszności.Powiem szczerze, że zycie jest ciężkie w czasach kiedy wszyscy chcą wyglądać jak lale z teledysków! Lipa.

Gość basiaxxxx
A ja mam 168 cm wzrostu i waze sobie jakies 53kg nawet mi to odpowiada,nigdy sie nie odchudzalam:)) Jem na co mam ochotke:)) Ale pasowalo by mi wazyc jakies 58kg:)) Bo wazylam tyle jak wrocilam z USA,wtedy to sobie wygladalam super,bo mialam troche wiecej tu i tam:)) A tak to mi mowia,ze wygladam jak anoreksja:))Jestem drobniej kosci!No coz trzeba z tym zyc,heheh:)pozdrawiam:))

Gość hej dziewczyny
ale wy jestescie chude, wy macie niedowage, ale nie to jest dla mnie wazne, jaki macie rozmiar biustu, bo ja mam male piersi, waze 54 przy wzroscie 165, chcialam sie odchudzic ale wtedy to praktycznie w ogole nie mam piersi i nie wiem co z tym zrobic, chce byc szczup[lejsza ale nie wiem czy warto

ja waze 63 przy 169 ale 7miesiecy temu urodzilam synka,karmie synka i niemoge sie odchudzac,czuje sie zle,przed ciaza wazylam 55,ale jeszcze trszke :)narazie wazniejsze jest dziecko niz kilogramy:)

Ej, ja waze przy tym wzroscie 51kg i jestem za chuda. Nie odchudzajcie sie, kobiety! Kiedys wazylam 58 i bylo mi z tym bardzo dobrze. Kurde, co zrobic, zeby przytyc, help, help.... :(:(:(:(

Gość kucyk pucyk
Ja wprawdzie mam 1.67 i waże 56 kg ale jestem chudej kości bo wygladam szczupło. Kidys przy tym wzroscie ważyłam 46 kg to wygladałam tak że szkoda gadać. Nie odchudzałam sie nigdy, starałąm sie przytyc no i doszłam do 56 ale dalej wydaje mi sie że jestem za chuda. Ale mam za to ładne piersi miałam rozmar B a teraz mam duże C:)