Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malynkaaa

158/49 kg

Polecane posty

Gość Malynkaaa

czy to oki?

Gość Ło matulu
Idź i się przejrzyj w lustrze to będziesz wiedziała. Jejku kobieto, to ty od kogoś musisz usłyszeć jak wyglądasz? Sama nie masz zdania na ten temat? A jak ci dwie osoby powiedzą że oki, dwie że nie to co zrobisz?

Gość J.K.M
Też bym chciała tyle ważyć, bo mam niestety więcej, choć wzrost taki sam jak Ty :( Dla mnie taka waga jak Twoja jest jak najbardziej OK. Pozdrawiam

Gość Malynkaaa
J.K.M ----dzięki i trzymaj się , ps. ja tez się odchudzam schudłam z 63 kg w 3 miesiące

Gość to jest ok
jakbys ważyła z kg lub dwa wiecej tez by było ok. Ja mam 160 cm i ta waga jest dla mnie nie do osiagniecia, tzn za wysoka:( i przytyć nie mogę. Zalezy wszystko jaka masz budowe też, po samej wadze trudno oceniać

Gość malaania
a ja mam 158 i waze 59kg i moim zdaniem wygladam dobze bo stracilam niedawno 4kg ale wtedy tez nie bylo zle tylko przeszkadzal mi tliszczyk na boczkach i zaczelam cwiczyc

Gość srgtr
mam tyle wzrostu i waze pol kg wiecej.uwazam ze jestem za gruba.

Gość Malynkaaaa
no tak lae ja ze schudnięciem to nie mam problemów tyle że jak kiedyś ważyłam 45 kg to wyglądałam strasznie, jakaś taka nieproborcjonalna byłam, biodra wówczas: 83 cm:/ baa kiedyś to nawet 42 ( masakra:/) może wymiary podam: przy 45: 87-58-83 przy 49- 89-60-87

Gość Malynkaaaa
upupup

Gość srgtr
no wlasnie...nie ma co na wage patrzec.moje to 82-68-87 zero biustu,brzuch mi troche odstaje ale najgorsze mam nogi!w udzie 52 cm:(

no ja tez mam tyle wzrostu,kiedys wazyłam 43kg i czułam sie swietnie,teraz nieco wiecej(47) ale powoli wracam do poprzedniej wagi :) a w pasie mam tylko 62cm :)