Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tewarnetta

Rocznik 83-co porabiacie w życiu? co osiągnęliście?

Polecane posty

Gość tewarnetta

wiem ze juz byl taki temat ale tamten topik jest juz strasznie zakurzony-może podzielicie się swoimi przezyciami?pochwalcie sie co u Was slychac,co osiagneliście, jaka macie pracę,rodzinę,plany

Gość ja jestem starszy i nic
nie osiągnąłem :-(

Gość yuajuy
ja jestem starszy i nic--------opowiesz cos więcej? napewno cos osiagnales

Gość ja jestem starszy i nic
Jedynie co to studia skończyłem, ale teraz to każdy głupi może studia skończyć :-O

Gość yuajuy
ja tez za wiele nie osiagnelam-jestm w trakcie studiow-zaczne od pazdziernika 4 rok,pracuje od roku ale to jest tragiczna praca :( mieszkam nadal z rodzicami,nie mam obecnie drugiej połowy

Gość tewarnetta
a inni? co robicie w zyciu?

Gość gitara
hmm ja tez jestem strasza.Pracuje i nic na razie nie osiagnelam.Nie spieszy mi sie do oltarza,a wrecz przeciwnie:P.JAK tylko mam wolne ,to imprezuje:)

Gość 83
Plany,zalozenie rodziny :)

Gość delikfent-ka
chcialabym wyjsc za mąz-to dziwne bo jeszcze rok temu nawet bym o tym nie pomyslala-oprocz tego studiuje i pracuje

Gość takasobiejamalutka
skończyłam studia dzienne, teraz pracuję(nauczycielka) robię MU zaocznie plus drugą podyplomówkę.mieszkam z rodzicami. nie stac mnie na własne mieszkanie, pewnie dostanę w prezencie. w uczuciach zaczynam wszystko od nowa.bez sensu jest

Gość ech te 23 lata
jestem na studiach dziennych, od pazdziernika V rok. teraz pracuje na wakacjach. jestem sama:( jakos mi sie nie uklada w milosci. troche sie glupot zrobilo przez te 23 lata:) ale tez i madrych rzeczy. ale calego zycia nie bede opowiadac. chyba jestem jeszcze za mloda, zeby jakies spektakularne sukcesy osiagac. ostatni rok bardzo duzo wplynal na moja osobowosc. troche sie wydarzylo i moim osiagnieciem jest to, ze nie zlamalam swoich zasad, z czego jestem bardzo dumna.