Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody poznaniak

Dziwny problem - prosze o rade

Polecane posty

Gość młody poznaniak

...Nie wiem co mam zrobić, jeśli jest ktoś kto doświadczył tego prosze o pomoc. Mam siostrę w wieku 24lat sam niedługo skończę 19lat, stało sie coś co kompletnie rozwaliło mój świat. Dzisiaj w nocy spałem w jednym łozku ze swoją siostrą, w jej pokoju jest remont a mamy tylko 3 pokoje dlatego musiała z konieczności spać w moim łożku. Wszystko było w porządku, do czasu gdy sie przebudziłem w nocy, a raczej coś mnie obudziło. Było bardzo ciemno ale dość szybko zorientowałem sie że moja siostra sie onanizuje. Wzdychała, wierciła i pojekiwała cichutko. Nigdy o niej nie myślalem w ten sposób ale wtedy momentalnie mnie to bardzo podnieciło, udawałem że śpię ale miałem straszną erekcje. Gdy dochodziła aż sie wygieła i jekneła. Potem wstała i poszła do łazienki. Gdy wróciła ja nadal udawałem że śpię, weszla do łożka. Po chwili ciszy odezwała sie cicho ze wie ze nie spie. Zatkało mnie, nie wiedziałem co mam powiedzieć. Przytuliła sie i objęła ręką. Potem jej dłoń zjechała nizej i wyczuła moją erekcje. Zamarłem, w głowie mi sie kręciło, serce waliło jak młot. Wsadziła reke do bokserek, wyciągneła go i zaczeła mnie dotykać. Nie potrafilem jej powiedzieć zeby przestała. Powiedziała żebym sie opręzyl i nic nie robił. Poruszała ręką czułem ze zaraz dojde, nawet przez chwile dotknęla go ustami, nie wierzyłem ze to sie dzieje. Nigdy tak mocno nie doszedłem jak tej nocy. Gdy było po wszystkim, kazała iśc mi sie umyć. Nie rozmawialiśmy o tym, rano po obudzeniu juz jej nie było, poszła do pracy. Nie wiem co mam teraz zrobić... jak sie zachować, cały czas o tym myśle. Wiem że dziś i może jutro tez będzie spała u mnie. Nie chce tego a jednocześnie o tym myśle co może być i czuje podniecenie. To jest jakby silniejsze ode mnie. Do tego ona jest bardzo piekna. Właśnie dostałem od niej smsa, w którym napisała ze chce by to zostało nasza tajemnicą i ze jestem cudowny. Co mam teraz zrobic? Jak sie zachować. Rodzicom też raczej nie powiem, są bardzo surowi, ojciec by nas chyba pozabijał. Jeśli ktoś wie, prosze o radę.

Gość bjuda
Spadaj zboku jeden

Gość pauloooo
no to niezle nie ma co:/

Gość wxvwxvwxwv
co sie przejmujesz zostalo w rodzinie hehe i bedziesz mial dostarczane emocje co wieczor nic tylko korzystac sam powiedziales ze nigdy tak ci nie bylo kto ma wiedziec jak nie siostra co lubisz

Gość hmmmmmmmmmmm

Zapomnij o tym. Udawaj przed sobą i siostrą, że to się nie wydarzyło. Nie rozmawiaj o tym z siostrą ani z nikim innym. Nie pozwól, by się to powtórzyło!

Gość młody poznaniak
Dzięki Perła. ale to jest żywe w moim umyśle, zdarzyło sie dziś w nocy. Jak mam o tym zapomnieć ?? A jeśli znów coś sie stanie? Nie wiem co mam zrobic, do tego gdy o tym myśle to czuje podniecenie. Sam już nie wiem...

Gość bjuda
Juz Ci pomogla Perla. Zwalcz to. To kazirodztwo...:O

słuchaj stary zapomnij o tym, albo jak chcesz to najpierw porozmawiaj o tym z siostrą i dopiero zapomnij, i tak jak ktoś napisał-nie pozwól by się to powtórzyło!!!!

dla mnie to jest chore od poczatku sorry ale nie masz mozgu tylko myslisz pyta stary to twoja siostra i ty jeszcze mowisz ze to ciebie podnieca na sama mysl ludzie dajcie spokuj rozumiem tolerancje ale to juz jest przesada wszystko mozna przelkac ale pedofili i kazirodztwa moim zdaniem nie mozna chlopie ja wszystko rozumiem ale to co ty mowisz juz nie jest normalne

Gość kradne nicki naucz się
najpierw pisac po polsku, kołku ścięty:o

Gość prof
a co to za rodzina gdzie brat siostry nie wydyma..?!;)

Gość prowokacja 33
chyba ze naprawe siostre masz pojebana

jestem prawie pewna że to prowokacja. jest taka prawidłowość na kafeterii że jak się pojawia jeden intrygujący temat -jak ostatnio ten o kazirodztwie to zaraz ktoś podłapie i zakłada podobny...no ale nie bede swinia i skoro juz tu weszłam to się wypowiem:) musze się zgodzić z kradne nicki. gdyby nie błędy ortograficzne:P to jego pierwsza wypowiedź byłaby zywcem wyciągnieta z mojej głowy....to że sam się facet nakrecasz( a zdecydowanie to robisz:o ) jest obleśne. gdyby faktycznie zaistaniałą taka sytuacja( a szczerze wierze że nie zaistaniała) to Twoja siostra także ma luźna czapeczkę. dziewczyna w tym wieku a takie akcje? to mi zakrawa na powazne problemy ze sobą....opanuj się człowieku, wylej sobie na głowę wiadro zimnej wody i nie rozwijaj w sobie tych grzesznych myśli:classic_cool:

Gość hmmm.........

Gość OptimuPrime
Jestes najslabszym ogniwem ...