Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malynkaaaa

sposób na proste włosy

Polecane posty

Gość Malynkaaaa

hej mam kręcone włsoty, które czasami prostuję. Niestety gdy pada lub jest wilgotno to one natychmiast się wstrętnie puszą:/ lakier niewiele daje. Znacie jakiś sposób aby temu zapobiec??

niestety ja tez tak mam prawdziwe uroki naszych wlosów jak pada to bym je najchetniej powyrywała :[

Gość a ja bym chciala miec
naturalnir krecone

Moje wlosy nie są, ani proste ani kręcone tylko takie nijakie :/ owszem jak dam po umyciu pianke to są ładnie poskręcane przez jakieś 4h. Mam dokładnie ten sam problem, dlatego jak jest troszkę wigotno poprostu ich nie prostuje bo to sie mija z celem, też próbowałam lakierów pianek itd. i nic nie dały :/ Chyba nie pozstaje nam nic innego jak sie z tym pogodzic :|

ja mam to samo, niby fale, ale jakies takie nijakie, albo je prostuje albo kręce, bo nie podobają mi się takie, jakie są... tylko trochę szkoda mi włosów, takie zabiegi nie wpływają zbyt pozytywnie na ich stan

widzę że nie tylko ja mam ten problem ;) chyba nie ma na to innego sposobu niż trwała. moja koleżanka sobie zrobiła - żeby nie mylić, nie są to loczki, ale trwale poprostowane włosy. czy deszcz czy wiatr czy upał ma włosy idealnie proste. na internecie pewnie sporo o tym jest napisane. chyba sama się skuszę ;)

słyszałam, ze to strasznie niszczy włosy i po czasie są fatalne odrosty ;/

Gość varusiaa
Z doświadczenia wiem, że wiele zależy też od prostownicy jak jest dobrej jakości to i włosy da się bardzo dobrze wyprostować! Jakiś czas temu ze sklepu https://www.finefactory.pl/ kupiłam sobie porzadną prostownicę typową do gabinetów fryzjerskich i zauwazylam znaczna roznice. Polecam sobie sprawdzic szczegolnie kieruje to do pań, które każdego dnia mają z tym problem :)