Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssandrra

DZIWNE RZECZY

Polecane posty

Gość kasssandrra

Muszę się z wami podzielić pewnym niewyjaśnialnym zjawiskiem...otóż przez pół roku starałam się schudnąć, ale moja silna wola a raczej jej brak sprawiała, że np.po głodówce(2-3dni) albo po kilku dniach na lekkim jedzonku rzucałam się na jedzenie i pochłaniałam wszystko(nie mam bulimii ani świra na punkcie swojego wyglądu po prostu chciałam się lepiej czuć).no i mimo że starałam się ćwiczyć schudłam 2kg i postanowiałm że KOŃCZĘ z tym!!!bez sensu te diety, nerwy itp.i stwierdziłam że jestem jaka jestem i trudno...powróciłam do narmalnego jedzenia tzn.nie odmawiałam sobie chipsów, czekolady i innych łakoci i dzisiaj poczułam że jakoś dziwnie ciuchy są na mnie za duże stanęłąm na wagę i co???przez miesiąc takiego folgowania sobie schudłam 9kg??????co jest????normalnie nie wierzę!czy ktoś tak miał?

Gość nie sadze
poza tym chrzanisz ze tyle wpiprzałaś i na dodatej schudłas,tani kit

Gość dziwne rzeczy to ty nam tu
wciskasz :D total bzdet

Gość a ile wazysz
czyli jadłas jak przed dietą?

Gość prowokacjon mega
na dodatek słaba:) sciema i tyle:) wspaniale byloby żreć i chudnąć,nie ma tak dobrze kochane :D

Gość Jak to przyszło na
wizjonerkę chrzanisz ... co innego jakbyś schudła 2-3 kg ... ale Ty piszesz, że 9 - a to nawet na największej głodówce nie da się tak łatwo osiagnac ...

Gość prowokacjon mega
pewnie ze sciemnia,9 kg,buhahahahaha chyba w uszach,bzdura

Gość Kassandro zbudz się
przestań śnić :D

Gość kasssandrra
możecie sobie nie wierzyć absolutnie mi natym nie zależy!a niby po co miałabym to pisać gdyby to nie była prawda?po prostu jestem zszokowana i pytałam czy może też ktoś kiedyś tak miał! a ważyłam 70 kg a teraz 61,4! i nie wpiepszałam tylko jadłam normalnie bez żadnych diet.

Gość kasss nie wierze w te 9kg

Gość kasssandrra
możecie sobie nie wierzyć absolutnie mi natym nie zależy!a niby po co miałabym to pisać gdyby to nie była prawda?po prostu jestem zszokowana i pytałam czy może też ktoś kiedyś tak miał! a ważyłam 70 kg a teraz 61,4! i nie wpiepszałam tylko jadłam normalnie bez żadnych diet.

Gość łlooo matko
kasandro ..moja ciotka tez tak miała jak ją rak żarł od środka...:)

Gość moja tez tak miała jak ją
wujek 8 razy po polu przegonił :D

Gość moja tez tak miała jak
wujek jej homonto załozył i za konia robiła :D

Gość kasssandrra
nie wpiepszałam tylko jadłam regularnie tzn.4 razy dziennie a nie tak jak wcześniej praktycznie cały dzień coś miałam w buzi! a byłam na wakacjach 3 tyg. i fakt ruszałam się trochę więcej ale to byłay spacery, płwyanie, siatka itd.

Gość łlooo matko
no ale rak ma Duuuży apetyt..albo wiesz co? może zjadlaś wągra tasiemca...Tak!!!!!! masz tasiemca fuj....obrzydliwe pewnie uzbrojonego..

Gość moja tez tak miała jak
kasss nie dopowiedzialas tego wczesniej,choc w az 9 kg nie wierze,chyba ze na cos chorujesz-no bo jak mozna schudnać jedząc normalnie az 9 kg?????? blef

kassandrro: to wlasnie dlatego, ze jadlas regularnie i normalne porcje schudlas!!! normalna sprawa. gdyby wszyscy tak normalnie i regularnie jedli to by bylo o wiele lepiej!!! jak sie glodzisz to cialo wpada w hibernacje, jest przekonane, ze jestes na bezludnej wyspie bez jedzenia albo jakby w obozie koncentr gdzie bedzie mu brakowalo skladnikow odzywczych, wiec atomatycznie chomikuje co sie tylko wlozy do buzi. A jak jesz regularnie to nie jestes wilczo glodna, czyli jesz mniej, cialo nie musi nic magazynowac i mozesz w naturalny sposob schudnac. Nie popieram jedzenia ciagle czekoaldy i czipsow, ale zdrowe rzeczy ja najbardziej. Prosta zasada: trzeba jesc zeby schudnac, bo wtedy metabolizm pracuje jak nalezy.

Gość poprzedniczko nie masz racji
na obozie jadlam regularnie i wrecz przytylam a ona twierdzi ze az 9 kg schudla,no ludzie ! bez przesady !

Gość kasssandrra
ja nie mówię że jadłam tylko czekolady ale wtedy kiedy miałam ochotę a nie całkowity zakaz jak na diecie!!! i właśnie jadłam regularnie i nie chciało mi się jeść i praktycznie w ogóle nie myślałam o jedzeniu! a te dodatkowe kg to zleciały może dlatego, że nie miałam ich długo bo były one skutkiem ciągłych głodówek a potem obżerania się...tak myślę... a dla zmartwionych moim zdrowiem napiszę że nie jestem chora i czuję się WSPANIALE!!!

Gość poprzedniczko nie masz racji
dobra mnie to wali czy schudlas czy nie,podchodze z pewna rezerwą do tego typu wyznan,gdyby tylko byly one prawdziwe :D Kass ciesz sie i nadal pilnuj regularnosci posilkow :D

Gość kasssandrra
ale każdy organizm reaguje inaczej!!!i nie porównuj! a jeszcze chciałam dodać że mam dość regularną budowę ciała i nigdy nie wyglądałam grubo i nawet nie czułam tak bardzo że chudnę, bo rzeczy są lżejsze ale nie wiszą jak na wieszaku...chyba sobie żle to wyobrażacie...

Gość sylwiaaaa
a ja jej wierzę! jestem terapeutką od spraw zaburzeń jedzenia i dietetykiem i z praktyki(już16 letniej)mogę powiedzieć że to nie jest szokujące bo dość często sie to zdarza...to ma związek ze stanem psychicznym!i mogłabym dużoooo napisać ale nie chcę nudzić!powiem tylko, że schudła po przestała się odchudzać i następnym razem jhak kogoś zmieszacie z błotem poczytajcie najpierw trochę książek a jak wam się nie chce to przynajmniej nie ośmieszajcie się na forum!

Gość gadaj se do woli Sylwio
taki z ciebie dietetyk jak ze mnie ksiądz :D a wiesz kim ja jestem????

Gość kasssandrra
dzięki Sylwiaa...chciałam się tylko podzielić z innymi ale widzę że tu siedzą same zdesperowane i ulgę przynosi im dowalanie komuś...trudno!dziękuję za fachową teorię i lepiej spadam stąd szkoda mi czasu na gatki z desperatkami

Gość Sylwio ja jestem lekarzem
i gdyby to było prawdą ,to w ciagu miesiaca na szpitalnym wikcie znikłoby kilku pacjentów :D

Gość sylwiaaaa
jetseś lekarzem i nie wiesz że każdy organizm jest inny?co jednego "zabija" drugiego "leczy"...już widzę jaki z ciebie lekarz...pewnie przepchnięty przez Giertycha!

Gość starrose
oczywiście że to możliwe!ja jestem żywym przykładem i też mi to tak wytłumaczono jak Sylwiaaa to działa dokładnie tak samo, jak kobieta która nie może mieć dziecka mimo że ciągle się o nie stara, a jak już pogodzi się z faktem że jest bezpłodna to wtedy co? okazyje się że jest w ciąży!na pewno słyszeliście o takich przypadkach i nikt nie mówi że każdy ma tak samo!!!!!

Gość rebbbeke
"autorytet" napisał:"sylwiaaaa jetseś lekarzem i nie wiesz że każdy organizm jest inny?co jednego "zabija" drugiego "leczy"...już widzę jaki z ciebie lekarz...pewnie przepchnięty przez Giertycha!" takie z niej lekarz jakz ciebie zywieniowiec:) a twoja kultura przemawia tylko za szkołą zawodowa :D