Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka 5

rzucić diane 35 czy nie ?

Polecane posty

Gość kamilka 5

zastanawiam sie czy rzucic te tabletki? biore je juz dosyc dlugo.. na tradzik oczywiscie ...przy okazji antykoncepcja. Zastanawiam sie nad zmiana ... moze cilest? moze yasmin? oczywiscie pojde do lekarza ale chcialabym, wiedziec czy te tabletki rowniez jak diane wplywaja na tradzik czy nie ? czy zmniejszaja czy wrecz odwrotnie ?

Gość ja nastepnaaa...
to juz twj problem i nie pytaj nikogo na forum czy powinnas rzucic czy nie. To powinien powiedziec ci lekarz... Z tego co wiem (bo sama to dziadostwo bralam) najdluzej powinno sie brac Diane pol roku. Jezeli o mnie chodzi, to cere mialam ladna tylko za pierwszym razem, gdy odstawilam to myslalam ze sie zalamie, bo wszystko (cera, wlosy) wygladalo o wiele gorzej niz przed. Pozniej bralam jeszcze raz diane i efektu w zasadzie nie bylo wielkiego w trakcie (moze napisze o strasznych bolach glowy jedynie), za to po odstawieniu powtorka z rozrywki... cera tlusta jak nigdy, tradzik................ obiecalam sobie ze nigdy wiecej.. Lekarka przepisala mi Jeanine (chyba tak sie to pisze), ale w moim przypadku nie miala ona specjalnego efektu (cera). Teraz nie biore juz niczego. Moze skusze sie kiedys jeszcze, ale na pewno nie na diane.....