Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna698

No i co miloscnicy Coca-coli i pepsi?

Polecane posty

Gość fajnie bede
sama w domu robila sobie pepsi :D

Gość no i co z tego ..
ja piję wodę mineralną :P

Gość a ja piwo
;-)

hahaha a ja mam przepis na cole i pepsi :P bierzecie szklanke gazowanej wody mineralnej, i wkładacie do niej lizak o smaku coli!czekacie aż sie rozpusci, wyjmujecie patyczek i macie pyszną cole!! smacznego! :)

Gość gdyby ludzie wiedzili ...
co pija i jedza to by chyba sie zalamali... ja po 5 latach studiow juz sie nie stresuje bo wiem ze nawet pijac wode i oddychajac wchlaniam bardzo fajne substancje :) dlatego bez stresu pije cole i wszelkie napoje z E... ;) ciekawe czy zdrowo zyjacy wiedza co jest w pojemnikach jogurtow heheheh

Gość kocham cole
-najlepiej z Ballantain'sem :P

Gość a ja z rumem Bacardi

Indie chce wyjawienia receptury bo ich wku***a ze nie moga podrobic :D

No niestety;w nieznanym barze jedyną ochroną na \"niespodzianki\"jest Pepsi,lub Cola ! To samo dotyczy grypy z biegunką,zalecają je wtedy nawet lekarze !

Gość anonimowy alkoholik
nie dajmy sie zwariowac, ale... to z wprost: Pepsicydy Indyjscy rolnicy używają do zwalczania szkodników coca-coli i pepsi-coli. Według nich, wymieszanie klasycznych pestycydów ze słodkimi napojami jest o wiele tańsze i bardziej skuteczne niż stosowanie samych chemikaliów. - Zauważyliśmy, że cola i pepsi otępiają szkodniki, przez co spadają one na ziemię - opowiada N. Hamunaja, którego za to odkrycie mieszkańcy jego rodzinnej wsi traktują jak gwiazdę filmową. - Słodki napój przyciąga następnie mrówki, które zjadają otępiałe larwy szkodników - tłumaczy Hamunaja. Szefowie Coca-Coli i Pepsi nie są zachwyceni, że ich napoje traktowane są jako środki owadobójcze.

W rolnictwie już dawno używa się środków które \"sklejają\" szkodniki ! Tzw.olejowe.