Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pseudo

DO KOMPUTEROWCÓW

Polecane posty

co to jest kiedy od czasu do czasu (zalezy jaki film chce obejzec lub w jaką gre chce pograc albo jaką tapete chce zmienic) wyskakuje mi niebieski ekran z białymi napisami po czym komp mimowolnie sie wyłącza potem włącza??? czy to nie jest aby wirus??? bo za kazdym razem jak tak sie dzieje otwiera mi sie strona Microsftu i cos tam piszą o tym problemie ale ja jestem z tego cała głupia :o

Gość to oważny problem
zapisz numer tego błedu jaki wysakuje

Gość soulseeker
To moze przeczytaj co jest na tej stronie albo chociaz skopiuj tu?

tak... tylko te napisy wyskakują na jakies 1.5 sekundy wiec nie wiem co tam pisze:o a zeby mi sie ta strona wyswietliła to bym musiała specjalnie gdzies kliknąć zeby znowu mi to wyskoczyło:o tak to mi sie komp rżnie..:( PS czasami ta strona wyskakuje a czasami nie.... :o

soulseeker a znasz na perfekt angielski?? bo ta strona jest własnie w tym jezyku

Gość soulseeker
Nie perfekt, ale znam:O

Ja tak miałam. Okazało się że mam kompa zawalonego wirami. Żadne antywiry nie pomogły. Musiałam na nowo system stawiać

noo tez mi sie cos tak zdaje ze chyba bede musiala formata strzelic.. :o

Gość nie informatyczka
moze tutaj ktos mi pomoże.......... chcę sparwdzić czy na moim komputerze w pracy jest zainstalowany program szpiegujący czym sie zajmuję w pracy (mam na mysli taki, dzieki ktoremu szef bedzie mogł sparwdzic czy prauję, czy na kaffe pisuje w jaki sposób mam sie przekonac czy jest czy nie ?

pierwszy raz słysze o takim programie... ale przedewszystkim kasuj linki z Historii, do góry na kazdej stronie masz taką ikone - zegarek no i potem to juz jasna sprawa..

Gość łupłup
łuuuuuuuuuuupppppppppp

\"pierwszy raz słysze o takim programie... ale przedewszystkim kasuj linki z Historii, do góry na kazdej stronie masz taką ikone - zegarek no i potem to juz jasna sprawa..\" albo ustaw sobie historię tylko na jeden dzień

Gość często są ukryte programy
które zrzucają ekrany co jakiś czas i wtedy pracodawca widzi co miałaś na monitorze.... sama zainstalowała teściowi taki u niego w pracy i w ten sposób wpadł pracownik który podkradał materiały, a potem zmieniał ilości w programi magazynowym.... umiał złamać hasło.... więc ono nic nie pomagało.... dopiero zrzucanie ekranów pomogło.... ten program nie wyświetla się na liście programów, reset też nie ponmaga, jest ukryty w plikach systemowych.... a co do resetującego się kompa.... to ja radzę włączyć automatyczne aktualizacje właśnie na stronie Microsoftu ( nie trzeba mieć wcale oryginalej widy), ściągnąć je i zainstalować.... bo to może być standardowa "dziura" w systemie.... problem właściwie z przed kilku lat.... ale jak ktoś postawił jakiś starszy sysytem i go nie zaktualizował.... to może mieć taki właśnie problem.

Gość doo pseudo
to jest tak zwany ekran śmierci. w komputerze wystepuje jakis konflikt, po ktorym system sam sie automatycznie wylancza zeby zapobiec uszkodzeniu sprzetu. jesli dzieje ci sie tak w okreslonych sytuacjach z grami, filmami to podejzewam ze masz cos nie tak ze sterownikami do karty graficznej lub sama karta. radze sciagnac nowe sterowniki i je zainstalowac. jesli to nie pomoze to byc moze masz faktycznie jakiegos wirusa, ale raczej stawiam na blad sterownikow. najlepiej na cos takiego jak sie czesto powtarza jest ponowna czysta instalka systemu - czyli po formacie