Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata-------

ktoś sprzedawał kiedys coś na allgero???

Polecane posty

Gość agata-------

mam problem, chce cos sprzedac, ale nie wiem jak dolaczyc zdjecie mojego produktu, na allegro jest taka opcja "adres www zdjecia z dowolnego serwera" i tam trzeba wpisac.... ale jak www? jak mam zdjecia na kompie w jpg, w jaki sposob mam je przeniesc na strone internetowa? nie kapuje tego;/ czy ktos moglby mi to wyjasnic, bo ja jestem chyba na to za glupia:>:>

Gość agata-------
pomozcie:(

nie tylko z serwera, jest też opcja przedlądaj, otwiera Ci się okno Twojego kompa i wybierasz foto z dysku :) pamiętaj że foto musi być do 50 kb potem płacisz extra pierwsze foto jest za darmo za następne też do 50 kb płacisz chyba 12 grosiczków

Gość agata-------
dzieki mumi, tylko ja tam nie widze tego przegladaj, zwykle umiem dolaczac zdjecia:), sprobuje od nowa, ale dzieki:) w takim razie musi byc to "przegladaj"

Gość agata-------
no znalazlam, zle szukalam, poczatki sa trudne;)

Gość doinformowanaa
ale oczywiście fotki można wklejać również bezpłatnie!!!! tylko najpierw trzeba je umieścić na jakimś serwerze.... jest coś takiego jak darmowy hosting.... ja korzystałam ze strony http://photobucket.com/ albo z tej http://www.zippyvideos.com/ (tu można również umieszczać filmiki za free) wystarczy się zalogować.... potem właśnie wkleja się na allegro link, który masz pod zdj umieszczonym na serwerze i na twojej aukcji pojawiają się w miejscu linka zdjęcia i filmik też można wstawić.... takie fotki czy filmiki z serwera można też wstawiać na różnych forach.... polecam.