Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radio Złote Przeboje

Wkurzona na oklepaną muzę

Polecane posty

Gość Radio Złote Przeboje

Co sądzicie o tej stacji? Nadaje w kilku częściach polski. Na moje to kiedyś ta stacja mogła bawić, ale na chwilę obecną to jest DNO. Grają w kółko to samo i rzadko się zdarzy że coś odmiennego poleci. Jeśli ktoś z was słyszał w tejs tacji coś czego nie grają albo grają bardzo rzadko proszę napisać w tym temacie !!! Pozdrawiam

Gość Wkurzona na oklepaną muzę
Temat powinien się nazywać tak jak mój nick, ale dobra, trudno się mówi :)

Gość Nic nowego
Juz od paru lat nie slucham radia. Wszedzie sieka. Jedno dobre znam: rockowe- Bydgoszcz.

Zamien na Antyradio:P Ps: RZP to jak zdarta plyta:O W kolko nadaja to samo/

Gość Tweety 2
Tez nie przepadam za ta stacja. Jedno i to samo leci ... :O A swoja droga ich etykieta mowi ze gramy lata 60,70 i 80 ale pojawiaja sie bez pardonowo tez lata 90 i 00 :( wogole to wszystkie te same hity leca. jak by ktos nie wierzyl to prosze posuchac rano popoludniu i wieczorem. zobaczycie jak repertuar sie powtarza slicznie :O

Gość Wkurzona na oklepaną muzę
Ale zdarzy się że czasami coś innego puszczą. Pamietam jak rok temu w Andrzejki grali C.C. Catch :)

Gość Tweety 2
Wole Trojke, radio Lodz a takze lokalne france bleu alsace dla poloni :) az milo sie sucha. a to to jest jakies szmaciane radio

Gość Tweety 2
wkurzona na oklepana muze- no niedziwie sie zze pamietasz mimo to ze dawno. To jak zacmienie slonca w przypadku tego radia

Gość Janie Jansenie
Mam dość dobry kontakt z prezenterami tego radia i wiem mniej więcej co oni w bazie mają. Mają tam prawie wszystko a puszczają z tego tylko 20 %. W dni robocze po 10 rano jest audycja "Dorzuć swoje 3 złote" i tam można zamówić i zagrają to co mają, nawet to czego nie grają na codzień :)