Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lostka

Czy jest ktos DLA mnie?

Polecane posty

Gość lostka

Hmmm... Nie chodzi o to jak wygladam - zero zwiazku... Nie chodzi o to co soba reprezentuje - zero zwiazku... Nie mam zbyt wysokiego mniemnia o sobie, ale... Ze wzgledu na doswiadczenie zyciowe (rodzinne, ale nie tylko) szukam faceta, ktory jest idealem, tak mi sie przynajmniej wydaje i kazdy facet odpada w przedbiegach bo cos jest zle albo co gorsza wydaje mi sie przez pierdole, ze gosc bedzie okropny... Wydaje mi sie, ze fajna ze mnie babka, ale nie umiem sie na kogokolwiek otworzyc :(

Gość znamy to znamy...
szukasz idealu... nie wiem czy znajdziesz chocbys sprawdzila wszystkich facetow na swiecie.

Gość Tower Bridge
to masz jak ja, niby fajny , ale jak tylko okaże mną zainteresowanie to od razu mi przechodzi i mysle sobie, ze moze to jeszcze nie ten , nastepny bedzie fajniejszy

Gość znamy to znamy...
ale jestescie dziewczyny porabane... szkoda mi tylko nas facetow...

Gość lostka
Niestety wiem, ze idealow nie ma, sama nim nie jestem... Ale tak bardzo boje sie, ze ktos mnie skrzywdzi, wiec uciekam przed powazniejszymi ukladami, kazde potkniecie jest najwieksza wada.. :( Nie chce tak, chce ufac ludziom, ale nie potrafie... :(

Gość znamy to znamy...
a juz Cie ktos skrzywdzil czy tylko to takie problemy pochodzace z wychowania w rodzinie ?

Gość Tower Bridge
dlaczego Wam jest was szkoda???? Faceci tez w większości szukają ideału, musi byc szczuplutka, ładniutka reszta na dalszym planie bo dla Was liczy sie tylko uroda zewnętrzna a wnętrze to się ułoży .....

Gość goskasssssssssssssssss
a wiesz jaki jest na to sposób znamy to znamy... musicie ,faceci, udawać ze tak naprawdę to my was nie obchodzimy, och wtedy to ja potrafie sie starać i walczyć o faceta ...ale dopoki jest niosiagalny

Gość znamy to znamy...
no i zaczelismy uogolnianie :) a nie znosze tego w sumie... niestety ale tak kobiety jak i faceci zwracaja uwage na wyglad ... nie oszukujmy sie. moze nie bede tu teorii rozwijal jacy jestesmy zwierzecy ale nie badzmy hipokrytami... zwracacie tez uwage na wyglad...tylko.... ze dla kazdego co innego jest piekne. a po drugie to ja osobiscie bym nie mogl byc z glupia kobieta tak to nazwe dosadnie... chocby byla najpiekniejsza wedlug wszystkich naookolo. po prostu pierwsze zamienione zdanie by mi odebralo ochote na kontakty...

Gość Tower Bridge
widzisz Goska u mnie jest inaczej zupełnie , ja wolę jak sie stara facet, sama jakos nie umiem ich podejsc. Mialam kilku facetow zza granicy i co mi sie u nich podoba, ze mowia od razu co mysla i czuja, potrafia to pokazac, a Polacy nie wszyscy sa tak śmiali i odważni. strata czasu po prostu, albo wiją się i kreca jak chca zerwac znajomosc - a po co ? od razu sie mowi a nie krzywdzi drugą osobę albo zabiera jej czas

Gość znamy to znamy...
wiem to goskassssss heheheh :) dokladnie to znam ;) niestety na dluzsza mete jak sama napisalas to nie ma sensu :)

Gość Tower Bridge
znamy to znamy---> dla mnie uroda to na drugim miejscu, wiekszosc moich bylych facetow mialo w sobie po prostu COŚ, i wcale nie uchodzili za jakiś super przystojniaków , był rudy, był chudy i gruby, był z krzywymi nogami i odstającym uchem, ale mieli świtny głos, ładny uśmiech, brązowe oczy.....

Gość znamy to znamy...
no i ja kiedy spotykam kobiete przeciez to nie analizuje koloru wlosow dlugosci nog itd itd... to jest to COS.... dlatego ciezko mi powiedziec jaki jest moj typ... po prostu spotykam kobiete i BACH !!! zaczynam o niej myslec dniem i noca... o urodzie napisalem ze sie kierujemy nia o tyle ze nie da sie tego wylaczyc... nie da sie odciac od biologii :) jednak to COS powoduje ze w tym jest cos wiecej niz biologia sama...

Gość Tower Bridge
jednym słowem ciężko jest sie dopasować :)

Gość znamy to znamy...
masz racje... bo tu mozemy rozwijac teorie a i tak nikt jeszcze nie wymyslil spojnej teorii milosci i dopasowania sie w zwiazku :) a najgorzej kiedy czlowiekowi sie wydaje ze to juz to ......a tu nic... za ciezkie sprawy to sa na moja glowe ;)

Gość Tower Bridge
dokładnie....ale czasem zazdroszcze moim kolezankom które wcale sie nie staraja i nie moga sie opedzic, życie....

Gość znamy to znamy...
a wracajac do tematu :) czasem kobiety same odpychaja faceta ZANIM beda mogly go poznac... ja sam nie wiem dlaczego tak jest... nie mowie o sytuacji kiedy nic nie czujemy do niego...tylko kiedy nam sie podoba juz ta samotnosc tak ze narzekajac na nia nie dopuszczamy nikogo /czasem wystarczy odpowiednia mina kiedy on patrzy / :) no bo co do autorki topiku to mi ciezko powiedziec... sama wie ze nie znajdzie idealu ... znam takie kobiety... byly juz w kilku zwiazkach i nic.