Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony...

Kto urodzil zdrowe dziecko majac...............

Polecane posty

Gość sony...

Czy ktoras z was urodzila zdrowe albo chore dziecko majac niskie TSH-0,1 (norma-0,3-6,2) Innych badan jeszcze nie robilam bo dopiero sie dowiedzialam Raz bylam u endokrynologa i powiedzial ze w ciazy to normalne ze TSH spada i powiedzial ze trzeba to obserwowac Moj lekarz ktory mnie do niego skierowal stwierdzil ze to nadczynnosc i ze moge urodzic chore dziecko:-) Jetem w 19 tyg ciazy Prosze napiszcie cos bo bardzo sie martwie:-)

Gość moje dziecko jest zdrowe
a też miałam niskie THS. Przez całą ciążę brałam jod i to w sumie tyle. Pozdrawiam i życzę zdrowia

Gość sony...
Dziekuje:-) moj endokrynolog kazal mi odrzucic witaminki w ktorych jest jod Troszke sie martwie ale gleboko wierze ze bedzie dobrze Pozdrawiam

moje tsh -0,05, lekarz ginekolog i endykronolog uważali, że to nie przeszkadza w ciąży (konsultowałam zanim zaszłam w ciążę)... tydzień temu w 24 tc straciłam synka...ale wiem, że był zdrowy

Gość umieram z płaczu
zmartwiłas mnie. ja mam własnie 0,05 i za miesiąc mam wizyte. czy lekarz mi pomoże uratowac dziecko? dlaczego tobie nie pomógł i straciłas tego synka? co było przyczyna? to nieskie tsh?