Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiiiiii

błagam musicie mi pomoc!

Polecane posty

Gość miiiiiii

proszę o niekasowanie tego topiku gdyż jestem w totalnej desperacji! niedługo mam wesele, kompletnie nie wiem w czym mam iść, wszyscy mówią ze w sukience-OK, ale GDZIE JA MOGĘ ZNALEŚĆ TAKĄ SUKIENKE W WARSZAWIE???? błagam pomożcie, zalezy mi tak bardzo zeby iść na to wesele.... mam 18 lat i jestem szczupła.

Gość ddddddddddddd
spodnica i bluzka

taka to znaczy jaka sukienke ??? przeciez sukienek jest w cholere :o skonkretyzuj :>

Gość amelkatt
kapelusz, spodnie i dluga bluza

Gość Szkoda
mi ciebie, w Warszawie niestety nie zanjdziesz żadnej sukienki :( Musisz jechać do Paryża ...

Gość idź nago

Gość bybtaa
nie idz na wesele i problem z glowy

Gość miiiiiii
no naprawdę sama nie wiem w jakiej sukience... kazdy mówi o letniej jakiejś elegantszej.. do kolan.. no sama nie wiem naprawdę :(:(:(:(:( nie wiem tez gdzie mam szukac.. CZEGOKOLWIEK na to wesele..

Gość dfdfdfdfdfdfd
rozwiazanie: proponuje zebys zamiast tego topiku pochodzila po sklepach sukienka w jednym kolorze to najbezpieczniejszy wybor moze byc w kolorze jasnoniebieskim , zoltym, smietankowym, zielonym, kasztanowym ale nie bialym jak nie jestes pewna to im skromniejsza tym lepiej do tego mozesz dokupic jakas ozdobe , na przyklda kwiat i przypiac

Gość idź topless

przedewszystkim zorientuj się jak będą ubrane inne dziewczyny, zapytaj młodą albo druchnę w jakim stylu jest wesele, jaka sala (jesli lokal jest elegancki - na zaproszeniu pewnie pisze gdzie jest przyjęcie) sprawdź w necie ;) jak sala wygląda. Acha, do kościoła musisz mieć coś na ramiona, żadnych odkrytych pleców, dekoldu do pępka - bo młodzi mogą mieć kłopoty. Byłam na weselu, gdzie panna młoda wcześniej uprzedziła, żeby nie kupować wyfiokowanych kiecek (szkoda kasy na sukienkę w której pójdziesz raz, a potem będzie w szafie wisieć jako pożywka dla moli). Wszystkie byłyśmy w sukienkach które pasowały na w/w uroczystośc, ale równie doibrze na elegancką kolacje u cioci, albo na randkę z mężczyzną ;) lecz jedna dziewczyna ubrała się w kreację (top z kołnierzem i długa satynowa kiecka - czyli standard) i ..czuła się beznadziejnie, nie było mowy o tańcach i wygłupach, siedziała sztywno, pociła się niemiłosiernie (upał 30 stopni). Twoim atutem jest szczupła budowa ciała, więc spoko znajdziesz ładna sukienkę, poszukaj na pasażach, targu itp, niebalnalnej sukienki w której bedziesz się dobrze czuć :) sprawdź sobie np. na allegro wzory sukni Apart - fakt są b. drogie, ale przecież możesz sobie uszyć wg wzoru :) lub szukać podobnej. Co do mody - ta też się zmienia, ponoć passe\' są suknie z topem i spódnicą :)

idź topless---> JAkby poszla toples to dalej potrzebuje jakiegos dolu chyba ;) JA to zawsze cos takiego co pozniej bede mogla nosic (nie lubie zbednych ubran). Ale zauwazylam ostatnio mode na suknie balowe... JUz chyba nie pojde na wesele, heh...