Gość upupupupupuppup Napisano Sierpień 10, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia - kosmetolog Gliwice 0 Napisano Sierpień 14, 2006 Za kilka dni będę miała stałe łącze i spokojnie poodpowiadam, bo teraz nie dopuszczają mnie do neta na dłużej niż kilka minut :( Jutro podobno będe miała więcej czasu ... Z topiku nie rezygnuję i nigdzie nie uciekam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Micra Napisano Sierpień 15, 2006 Witam.Szkoda że Pani MADZIA jest tak daleko od Białegostoku... Mam pytanie czy kolorystyka makijażu ślubnego zależy tylko od urody cery czy są też jakieś sugestie odnośnie pory roku w jakiej się wychodzi za mąż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKat 0 Napisano Sierpień 29, 2006 Witam... co się stało z Topikiem, szefowa zachorowała, wyjechała, czy przeniosłyscie się gdzie indziej??? Ja już po ślubie, życzę wszystkim kobietkom, aby dzień ich ślubu był tak piękny i niezapomniany jak mój- Buziaki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach