Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ja sie tylko pytam

PANOWIE pytanie do WAS

Polecane posty

Go艣膰 ja sie tylko pytam
Sygrydo tak wiem, lecz jesli on sobie mysli, ze zaciagnie mnie do lozka na poczatku znajomoci to sie grubo myli. Ze mna nie ma latwo!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Puciu, czy Ty sobie jako艣 zaznaczasz kolejne osoby kt贸re doprowadzi艂es do perwersyjnej ch臋ci zg艂adzenia Ci臋, zgn臋biebia i notorycznego plucia na Twoj膮 osob臋? Karby na monitorze robisz, albo jako艣 tak? tak z ciekawo艣ci pytam:D

Udost臋pnij ten post

no ale piszesz ze jest to mozliwe ale nie tak szybko i to mi sie podoba..czyli podswiadomie myslisz o sypilani..buziakach..klpasach...ale nie tak szybko..

Udost臋pnij ten post

ja sie tylko pytam--------> Je偶eli pytasz powa偶nie, to ja mysl臋, 偶e on po prostu o tym nie my艣li. Um贸wili艣cie si臋 wstepnie i tyle, poczekaj. A czy bedzie chcia艂 od razu seksu czy welonu? B臋dziesz wiedzia艂a jak si臋 spotkacie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tylko pytam
hehehe ale wiecie co na gg on tez nie siedzi:O moze gdzies wyjechal?

Udost臋pnij ten post

moze to moze tamto a moze to a moze tamto robi...jemu o to chodzi abys sie nad tym zastanawia艂a..on chce byc w twpiej g艂owie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tylko pytam
eee welonu to nie:P bez przesady:P ja mam 20 lat:p po prostu sadzilam, ze cos z tego moze byc, ale jak widze nie zalezy mu az tak bardzo:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tylko pytam
a myslicie, ze on mysli ze ja o nim mysle:P???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tylko pytam
kurcze wiem ze przynudzam:O ale po prostu nie moge pojac jego zachowania! sadzilam ze to stateczny 28 letni mezczyzna, ktory wie co robi a nie jakis szczeniak:O

Udost臋pnij ten post

on mysli o Tobie bardziej niz Ty i sie spala , p艂onie ca艂y, g艂owa mu peka od myslenia o Tobie pragnie Cie ca艂a ale sie powstrzymuje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tylko pytam
aPuciu nabijasz sie ze mnie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tylko pytam
a moze mu sie cos stalo?:( a teraz powaznie: serio myslicie, ze on o mnie choc troche mysli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tylko pytam
ja mysle, ze jesli jutro sie nie odezwie to pozamiatane:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tylko pytam
fakt faktem przyzywam, ale przynajmniej Puciu masz zajecie - popisac sobie ze mna hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tylko pytam
Puciu a ja mysle ze sie ze mna nabijasz i myslisz ze jestem pusta plastikowa lala, a to nieprawda:O

Udost臋pnij ten post

co Ty jak ja marze o Takiej dziewczynie ktora by o mnie mysla艂a tak jak Ty myslisz o tamtym....i dlatego Cie lubie..ale tak nie powinienem pisac...ze Cie lubie...nie jestes pusta jestes wype艂niona uczuciem....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tylko pytam
mysle o nim, choc nie powinnam, bo na razie nie wiem czy jest tego wart:O ale coz zrobie, ze jestem w goracej wodzie kapana? natury swej nie zmienie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z_mazur
Pucio czasami przegina ale tu ma troch臋 racj臋. Jesli ten facet wie co robi, to to jest celowa zagrywka z jego strony. I jak widzisz dzia艂a. Nic innego nie robisz tylko my艣lisz o nim i zastanawiasz si臋. I o to chodzi. On w sumie ju偶 si臋 z Tob膮 um贸wi艂. Przypomni si臋 dzie艅, dwa przed spotkaniem 偶eby ustali膰 godzin臋 i miejsce. A Ty po jego telefonie b臋dziesz szcz臋艣liwa, 偶e jednak pami臋ta艂 i zadzwoni艂. Tak si臋 podrywa kobiety, je艣li go艣膰 robi to specjalnie to RESPECT.

Udost臋pnij ten post