Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameronkaaa

z ktorej stacji pkp w warszawie najblizej na lotnisko okecie?

Polecane posty

Gość kameronkaaa

Gość PKP OKĘCIE

Gość 1321313
Zalezy czym chcesz ise dostac. Ale moim zdaniem Centralny - Zwirkami bedzie najszybciej.

jezeli jedziesz pociagiem miedzynarodowym albo miedzymiastwym to najblizej bedzie ci na okecie z centranego bo stamtad masz bezposredni autobus 175 prosto i bez przesiadek

Gość kameronkaaa
bede jechac z wroclawia i musze sie dostac na lotnisko okecie, wiec gdzie najlepiej mam wysiasc? A ile sie jedzie taxa z dworca pkp okecie na lotnisko okecie?

Gość kameronkaaa
dziekuje, ale raczej qutobus nie wchodzi w gre tylko taxoweczke, bo bede miec 2 wielkie walizki

Gość hajnalka
PKP okecie to byl zart. Nie ma takiego dworca:O Najlepiej z centralnego, taxowka ok 15, 20 min - zakladajc ze nie nie bedzie korkow.

Gość kameronkaaa
wlasnie weszlam na rozklad pkp i jest taka stacja warszawa okecie

Gość czarownik kropelka
hajnalko, jesteś głupia i kłamiesz. Oczywiście że jest taka stacja kolejowa Okęcie (między Służewcem i chyba - Dawidami).

Gość jest Warszawa Okecie
i tam wlasnie wysiądz.

Gość podrózna lola
Mam pytanie,najbliżej Tarchomina to gdzie wyściąść w Warszawie??

Gość podróżna lola
Chodzi mi o pkp

Gość gość
taniej wyjdzie dać łapówkę by się maszynista zatrzymał w okolicach stacji okęcie niż taxi z centralnego. taxi z centalnego na lotnisko z dwiema walizami to ok. 200-300 zł. a możesz i trafić na taxi elegantsze i wtedy 500 zł

Gość podróżna jola
podnosze

Gość gość
pociągi skm lotnisko chopina jezdzą z dworca sródmiescie napewno wiec i z centralnego tez ale wydaje mi sie ze dosc rzadko autobus 175 z centralnego tez chyba co 15-20min jak na ta trase słabe połaczenie

Gość gość
Dużo łatwiej i wygodniej po prostu jechać własnym autem. Przynajmniej nikogo się nie fatyguje, nie musisz się dopasowywać pod godziny jazdy komunikacji miejskiej czy pociągów. Auto zostawiamy tutaj - http://www.parking-obok-lotniska.pl/ Całość wychodzi naprawdę śmieszne grosze, a jednak masz święty spokój, bo tyłek zawiozą na lotnisko, odbiorą... a później wsiadasz i wracasz do domu. Pikuś.

Gość gość
A czym będzie się ten parking dokładnie różnił od pozostałych na tej ulicy? W sensie - czy będzie jakaś poważniejsza różnica w stawkach, ewentualnie w innych kwestiach? Bo chyba generalnie wszystkie parkingi oferują dokładnie to samo, co nie?

Gość gość
Jakością wykonania usług. Niby z parkingiem masz do czynienia przez kilka minut, ale wcale nie wszyscy robią to tak, jak powinni. Wiele zależy od danego przypadku, z tym bywa różnie. Tutaj po prostu nie musicie się spodziewać żadnych problemów. Będzie spokojnie.

Gość gość
Ktoś się pytał czym się różni http://www.parking-obok-lotniska.pl/ od innych parkingów. Tym że skorzystasz i nie będziesz w... bo czekasz długo na przewóz, bo dziwnym trafem auto cale zachlapane, stoi w innym miejscu itp. Ale to już musisz na grubo pogadać z ludźmi, którzy często latają i zostawiają auto na różnych parkingach.

Gość gość
Najblizej jest polozona stacja PKP "Lotnisko Chopina". Przylega ona do terminalu.

Gość gość
Ale kilka km od lotniska jest o wiele taniej - więc nie widzę sensu ładowania się w większe koszty, tym bardziej skoro z każdego parkingu masz normalnie w cenie dowóz na lotnisko, co nie? Przepłacanie to totalna głupota.

Gość gość
A jakbym przyjechał samochodem to gdzie można ją zostawić?

Gość Redik
Jeżeli wybierasz się autem to na ten moment ze swojego doświadczenia mogę polecić Ci parking Park&Fly na Alei Krakowskiej 42. Jest u nich całodobowa ochrona, do tego mają konkurencyjne ceny oraz zapewniają transport na lotnisko i z niego klimatyzowanym busem w mniej niż 7minut. Duża powierzchnia i w pełni bezpieczne auto. Śmiało polecam! :)

Gość gość
A może jechać transportem autobusowym? https://www.modlinbus.com/ jest świetny jeśli chodzi o tego rodzaju usługi. Korzystaliście?

Gość Marlennka
Tak jak mówią inni jest jeszcze opcja dojazdu własnym autem i pozostawienie go na parkingu strzeżonym. Ja ostatnio jak leciałam na święta do rodziny w Belgii to korzystałam z parkingu Park&Fly https://www.parking-lotnisko.pl/warto-wiedziec.html maja bardzo dobry cennik, do tego miejsce można sobie wcześniej zarezerwować przez internet i zapewniają transport busem na samo lotnisko i z powrotem. Jestem pozytywnie zaskoczona!