Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 6, 2006 Cześć. Szukam koleżanek z Kielc. Siedzę znudzona w domku, opuszczona przez 3 koleżanki, które wyjechały za granicę i chłopaka z którym zerwałam. Trzy tyg. temu staciłam pracę. Chcę coś zmienić w swoim życiu, zawrzeć nowe znajomości. Mam już 27 lat... Jeśli ktoś chce pogadać, może spotkać się, zapraszam na kieleckie rozmowy przy kawie lub zielonej herbacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość optymistaja Napisano Sierpień 6, 2006 Cześć , pakuj manatki i przyjeżdżaj do Warszawy , tu pracę zaczniesz od jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 6, 2006 Miałam zamiar pakować manatki i jechać do Wrocławia, ale jak zapraszasz.... macie tam pracę dla nauczyciela języka polskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość optymistaja Napisano Sierpień 6, 2006 tego nie wiem ale czy koniecznie chcesz pracować w zawodzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość optymistaja Napisano Sierpień 6, 2006 prześlij CV do MEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.E.N. Napisano Sierpień 6, 2006 są wakacje. nie pracujemy :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 6, 2006 Niekoniecznie, ale już wysyłam CV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jesteśmy dwie Napisano Sierpień 6, 2006 ja też jako polonistka szukam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sad mind eyes smile Napisano Sierpień 6, 2006 Hej! tu kielce, chwilowo zapomniana przez przyjaciol, znajomych. Milosc - a co to jest. Tez 27 lat. Zamiast herbaty wole kawe, która uwielbiam. A co z ta praca, szukasz czegos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
with sad mind eyes smile 0 Napisano Sierpień 6, 2006 mam prace, ale dla nauczyciela j. angielskiego; sama tez jestem - autorko topiku mamy kilka wspolnych cech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 6, 2006 O, jak fajnie, że jesteście! Szukam, szukam pracy. Roznosiłam podania do szkół. Sprawdzam też inne ogłoszenia. Nie upieram się przy szkole. Napiszcie coś o sobie. to jesteśmy dwie - pracowałaś już w szkole, bo ja tak. sad mind eyes smile - nie martw się, ktoś na Ciebie czeka, im dłużej czekasz, tym wartościowszego faceta dostaniesz. Poza tym masz już mnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 6, 2006 with sad mind eyes smile - chiałam zostać anglistką, nawet zdawałam na studia, ale się nie dostałam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
with sad mind eyes smile 0 Napisano Sierpień 6, 2006 ja skonczylam historie i angielski, jakbym nie wziela 2 kierunku, to pewnie bym siedziala juz 3 rok w domku. Mam kontakty w srodowisku nauczycielskim, ale nie slyszalam o wolnym miejscu dla polonistki:( sorki - a probowalas cos zwiazane z dziennikarstwem? a pracowalas wogole w szkole? ja po 3 latach mam troche dosc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 6, 2006 Tak, pracowałam rok w liceum. Przez ostatnie pół roku nie pracowałam w zawodzie, miałam taką lekką pracę. Byłam na praktyce w Gazecie Wyborczej i dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
with sad mind eyes smile 0 Napisano Sierpień 6, 2006 ja pracuje w szkole panstwowej (gimn i kilka godzin w sp). To co mnie doluje, to fakt, ze te pryszczaki nie maja zadnych ambicji, nic im sie nie chce, a imponuja osoby, ktore dla mnie reprezentuja tylko szczyt chamstwa, wulgarnosci i glupoty. Niestety nie wyobrazam sie chwilowo w innym zawodzie, a Ty chcesz pracowac w szkole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 6, 2006 Sama nie wiem, w liceum też nie miałam kolorowo. I też młodzież kompletnie pozbawiona była ambicji. Uczyli się na odwal się. Chciałabym pracować w podstawówce, lubię dzieci. Chyba pracujesz w gimnazjum, sądząc po opisie uczniów. Tam jest najgorzej. Muszę już iść, będę jutro. Pozdrawiam Cię serdecznie i dzięki za rozmowę. Miło się z Tobą rozmawiało. Mam nadzieję, że jeszcze wpadniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
with sad mind eyes smile 0 Napisano Sierpień 6, 2006 tez pozdrawiam, bede jutro.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Jest tam ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
with sad mind eyes smile 0 Napisano Sierpień 7, 2006 ja jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietkaaaa Napisano Sierpień 7, 2006 Witam. Jestem z Kielc. Tez nauczycielka i pracuję w zawodzie. Przez rok szukałam pracy i wiem co to znaczy bezrobocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Witaj kobietkaaaa. Miał być topik o Kielcach, a wyszedł o kieleckich nauczycielkach. Ja dzisiaj miałam szukania pracy ciąg dalszy. Dołujące... Swoją drogą nieźle się uśmiałam, kiedy w radiu podali, że w Kielcach spadło bezrobocie. Prawda jest taka, że wiele osób wyjechało za granicę i stąd ten spadek. Hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
with sad mind eyes smile 0 Napisano Sierpień 7, 2006 jestes jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
with sad mind eyes smile 0 Napisano Sierpień 7, 2006 fajnie, bo musze z kims pogadac. i jak szukanie pracy?szukalas w szkolach? czy probowalas wszystkiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Przepraszam, że tak długo miałam problemy z netem. W szkole i w księgarniach. W czwartek jeszcze poskładam w wydawnictwach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
with sad mind eyes smile 0 Napisano Sierpień 7, 2006 a jak nastawienie? obiecywali wogole cos, poza oddzwonieniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Nie, nie ma wolnych miejsc. Ale tak jest zawsze. Masz nr gg? Bo głupio mi się tak wywewnętrzniać na forum publiczym. Jeśli masz napisz mi na pocztę: mn_monika@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
with sad mind eyes smile 0 Napisano Sierpień 7, 2006 wyslalam czekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietkaaaa Napisano Sierpień 8, 2006 Witam. W przyszłym roku dużo nauczycieli odchodzi na emeryturę. Część juz w styczniu. Jeśli nie teraz to może w przyszłym roku Ci się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biały motyl 0 Napisano Sierpień 8, 2006 akademia swietokrzyska????? ja niedlugo zamieszkam w Kielcach...juz kupilam mieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach