Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady with the spinning head

Kafeteria kielecka

Polecane posty

Cześć. Szukam koleżanek z Kielc. Siedzę znudzona w domku, opuszczona przez 3 koleżanki, które wyjechały za granicę i chłopaka z którym zerwałam. Trzy tyg. temu staciłam pracę. Chcę coś zmienić w swoim życiu, zawrzeć nowe znajomości. Mam już 27 lat... Jeśli ktoś chce pogadać, może spotkać się, zapraszam na kieleckie rozmowy przy kawie lub zielonej herbacie.

Gość optymistaja
Cześć , pakuj manatki i przyjeżdżaj do Warszawy , tu pracę zaczniesz od jutra :)

Gość optymistaja
tego nie wiem ale czy koniecznie chcesz pracować w zawodzie ?

Gość optymistaja
prześlij CV do MEN

Gość M.E.N.
są wakacje. nie pracujemy :-P

Gość to jesteśmy dwie
ja też jako polonistka szukam...

Gość sad mind eyes smile
Hej! tu kielce, chwilowo zapomniana przez przyjaciol, znajomych. Milosc - a co to jest. Tez 27 lat. Zamiast herbaty wole kawe, która uwielbiam. A co z ta praca, szukasz czegos?

O, jak fajnie, że jesteście! Szukam, szukam pracy. Roznosiłam podania do szkół. Sprawdzam też inne ogłoszenia. Nie upieram się przy szkole. Napiszcie coś o sobie. to jesteśmy dwie - pracowałaś już w szkole, bo ja tak. sad mind eyes smile - nie martw się, ktoś na Ciebie czeka, im dłużej czekasz, tym wartościowszego faceta dostaniesz. Poza tym masz już mnie ;-)

ja skonczylam historie i angielski, jakbym nie wziela 2 kierunku, to pewnie bym siedziala juz 3 rok w domku. Mam kontakty w srodowisku nauczycielskim, ale nie slyszalam o wolnym miejscu dla polonistki:( sorki - a probowalas cos zwiazane z dziennikarstwem? a pracowalas wogole w szkole? ja po 3 latach mam troche dosc:(

ja pracuje w szkole panstwowej (gimn i kilka godzin w sp). To co mnie doluje, to fakt, ze te pryszczaki nie maja zadnych ambicji, nic im sie nie chce, a imponuja osoby, ktore dla mnie reprezentuja tylko szczyt chamstwa, wulgarnosci i glupoty. Niestety nie wyobrazam sie chwilowo w innym zawodzie, a Ty chcesz pracowac w szkole?

Sama nie wiem, w liceum też nie miałam kolorowo. I też młodzież kompletnie pozbawiona była ambicji. Uczyli się na odwal się. Chciałabym pracować w podstawówce, lubię dzieci. Chyba pracujesz w gimnazjum, sądząc po opisie uczniów. Tam jest najgorzej. Muszę już iść, będę jutro. Pozdrawiam Cię serdecznie i dzięki za rozmowę. Miło się z Tobą rozmawiało. Mam nadzieję, że jeszcze wpadniesz.

Gość Kobietkaaaa
Witam. Jestem z Kielc. Tez nauczycielka i pracuję w zawodzie. Przez rok szukałam pracy i wiem co to znaczy bezrobocie.

Witaj kobietkaaaa. Miał być topik o Kielcach, a wyszedł o kieleckich nauczycielkach. Ja dzisiaj miałam szukania pracy ciąg dalszy. Dołujące... Swoją drogą nieźle się uśmiałam, kiedy w radiu podali, że w Kielcach spadło bezrobocie. Prawda jest taka, że wiele osób wyjechało za granicę i stąd ten spadek. Hihi.

Gość Kobietkaaaa
Witam. W przyszłym roku dużo nauczycieli odchodzi na emeryturę. Część juz w styczniu. Jeśli nie teraz to może w przyszłym roku Ci się uda.