Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba inna jestem

czy ja przesadzam???

Polecane posty

Gość chyba inna jestem

wczoraj z chłopakiem bawiliśmy się trochę razem, trochę osobno ja z koleżankami on z kolegami i doszło do tego że musiałyśmy ich szukać i od razu przyszła do mnie myśl że może siedzą z jakimiś laskami,znalazłyśmy ich ale siedzieli sami,pożniej go spytałam co by zrobił jak by się do nich dosiadły jakieś dziewczynya on: NO PRZECIEŻ BYM NIE UCIEKŁ.nie ukrywam że nas też jacyś zaczepiałi ale od razu powiedziałyśmy że jesteśmy z facetami.i trochę mnie zabolało jak to powiedział bo bym się chyba wsciekła jakby siedział z jakimiś pannicami.czy dla Was byłonby to normalne???czy ja naprawdę robię z igły widły???

Gość normalne
facet to facet a kobiety inaczej reaguja i to jest normalne zachowanie.

Gość fakt jestes inna
a reasumując ,to dobrze zrobials bedą ctaka jaką jestes ,gdyz oni siedzieli a ty ich widziales więc w sumie wyszło by na to samo jak bys inaczej zrobila , no ale jesli tak wyszlo to przeciez nie twoja wina,wiec wydaje mi sie ze nie powinnas sie przejmowac takimi bzdetami ,wiec głowa do gury:) pozdroFFFka Kejt :)

A z wideł snopowiązałkę! To już klapki na oczach i tylko ty jedna na świecie? Są tysiące dziewczyn, z którymi chłopak będzie musiał i CHCIAŁ gadać i jak mu będziesz zabraniać, puści cię w trąbę, bo nikt niewolnictwa w dzisiejszych czasach nie zniesie. Albo wzajemne zaufanie i uczciwość, albo szkoda czasu

Gość gfgfggfgfb
Faceci czasami nie zastanawiaja sie nad tym co mowia....a powiedzialas mu jaka byla twoja reakcja na tych facetow? moze gdybys mu powiedziala to uznalby ze zrobilby podobnie.

Gość chyba inna jestem
nie no sorry ale gadanie z jakimiś obcymi pod wpływem alkoholu?i to nie jest trzymanie na uwięzi,to jest flirt czy podrywanie,nigdy tego nie zaakceptuje

Gość mimi timi
nie wiem... ale wydaje mi sie ze to jest głópi bardzo topik! akysz akysz

Gość chyba inna jestem
powiedziałam o tych chłopakach,trochę zmienił gadkę ale mowił też"no ale przecież bym tylko gadał i coś w tym stylu

Gość kasiaaaaaaaa
mnie to strasznie denerwuje jak chklopak jest o mnie taki zazdrosny, jak nawet z kolegami nie moge porozmawiac, jak mysli że powinnam chodzić na disco tylko z nim bo z kolezankami to już napewno go zdradze.To jest straszne , no ludzie przecież po ślubie nie jesteście więc może rozmawiać z kim chce , albo mu ufasz i z nim jesteś albo nie i kończysz związek

Gość chyba inna jestem
ale niech rozmawia z koleżankami ale nie z obcymi dziewczynami!!!

Gość komar natretny
A według Ciebie powinien uciec??

Gość chyba inna jestem
powiedziec:sorry jesteśmy z dziewczynami tak jak ja postąpiłam.bo jak my powiedziałyśmy że jesteśmy z chłopakami to tamci sie od razu zmyli

Gość komar natretny
to jak tak Ci to przeszkadza to mu poprostu to powiedz , że nie chcesz żeby tak robił.