Justyna_87 0 Napisano Sierpień 6, 2006 To ten sam temat, ale z zaczernionym nickiem, bo przypomniało mi się że taki mam... Byłam zmęczona po pracy i usnęłam. Kiedy się obudziłam była pora brania tabletki. Taka byłam zamotana że myślałam że jest już następny dzień i nie wzięłam wczoraj tabletki. Bez zastanowienia połknęłam 2. Po chwili doszło do mnie że to ten sam dzień, ale było już za późno... Co mam zrobić... Jak postępować? Zaznaczam że wyrzuciłam ulotkę... Proszę o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiK87 0 Napisano Sierpień 6, 2006 to wejdz na stronke poszukaj o tych tabletkach na stronce moze akurat bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_87 0 Napisano Sierpień 6, 2006 Mogłabym prosić namiary na tą stronkę? A może jest mi w stanie ktoś konkretnie pomóc? Bardzo proszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiK87 0 Napisano Sierpień 6, 2006 jakich używasz tabletek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mAga 33 Napisano Sierpień 6, 2006 kkkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mAga 33 Napisano Sierpień 6, 2006 Bylam kiedys w podonej sytuacji tez wzielam 2 tabletki na raz .Moj lekarz mnie uspokoił słowami''lepiej 2 na raz niz pominąć tabletke'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_87 0 Napisano Sierpień 6, 2006 Biorę Yasmin. Trochę popytałam, poczytałam i się uspokoiłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach