Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komma

OŚWIEĆCIE MNIE PROSZĘ

Polecane posty

Gość komma

niedługo wyjeżdżam do Anglii na długo a jestem wręcz uzależniona od "M jak miłość". Czy ktoś wie co trzeba zrobić żeby móc oglądać to przez internet??? bardzo proszę o info

Gość nie można

Gość bedziesz miala okazje sie
odzwyczaic :) to dobra sprawa czasem zerwac z nalogiem ;)

Gość kommasa
hihi no dzięki...a łudziłam się że da się coś zrobić...w końcu taka technikę mamy... naprawdę nic się nie da zrobić????

Gość olgazbydgoszczy
no ja tez mam ten problem tylko mi zależy na TVNStyle!!!!!!!! naprawdę nie można nic zrobić, a jak to jest że niektórzy oglądają jakieś mecze czy programy przez internet albo nawet słuchają radia polskiego jak są za granicą????????poradżcie nam...rodakom swoim..:-)

hej, ja tez mieszkam za granica, a ogladam, znaczy ogladalam :(, bo 2 tygodnie temu zniknela mi polonia ale mozna cos pokombinowac, jest tu jeszcze ktos zainteresowany???

Gość valeriana
mieszkamy tu z mezem juz prawie 3 lata i zyjemy bez telewizora i nie jestesmy Swiadkami Jehowy ludzie w zyciu sa wazniejsze sprawy niz zycie losami bohaterow seriali - ja tez w Polsce bylam uzalezniona od MJM ale tu mi przeszlo no i mam internet i cafe :D PS w Londynie i innych miastach na wielu polskich stancjach jest Cyfra+ lub inna telewizja satelitarna wiec nie powinnas miec klopotow

kupcie sobie cyfrę plus, czy polshit cyfrowy i po kłopocie - będziecie oglądać w tv

Gość komma
na pewno ktoś nam pomoże, co jak co ale na Polaków musimy liczyć.... taka mała wazelinka, ale mi naprawdę zależy!!!!no właśnie a jak to jest że się słucha np.Polskiego Radia Jedynki przez internet, bo często słyszę jak dzwonią w czasie jakiś rozmów i mówią że słuchają przez internet....to musi być jakieś wyjście...

ja mam satelite i w zasadzie do tej pory wszystko bylo ok, nie mam pojecia co sie stalo, a nie mam czasu zeby tym sie zajac tak jak wyzej, kupcie zestaw do odbioru tv satelitarnej, nie musi byc koniecznie poski, bo czesto inne tez sciagaja polskie programy (np. nile sat) a moja kuracja odwykowa od MJM juz sie zakonczyla :( :)

Gość komma
valeriana masz rację, ale Ty masz męża a ja ...niewiadomo jak długo pozostanę bez ojczystego języka, bo jadę samiutka i to do małego miasta gdzie pewnie jeszcze Polaków nie ma a nawet jak są to po pracy raczej nie będę miała siły wychodzić z domu, więc chciałabym chociaż tyle przyjemności...czy to coś złego???czy za dużo chcę??? od razu wszyscy po mnie jadą bo chcę sobie oglądnąć serial...eh życie

Gość komma
dziękuję wam za te rady ale myślałam że to będzie jakieś prostsze rozwiązanie, bez kupowania jakiejs cyfry itd. nie znam się na tej technice...ale dzięki za info

Gość stolarz
komma, tu nie potrzeba zadnych umiejetnosci, po prostu kupujesz zestaw, antena idzie za okno, odbiornik pod telewizor i jedziemy, a ha i jeszcze trezba zaprogramowac, ale sobie na pewno poradzisz

Gość komma
stolarz...dzięki za radę ale jadę do obcej rodziny i raczej nie będę im wystawiała anten za okno, a chciałam oglądać przy komputerze bo do tv raczej nie będę się pchać...ale dziękuję może na przyszłość się przyda

Gość milkaaaaaaaaaaaaa
up

Gość allllaaasia
up up