Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Modlishkaaa***

MINETKA,SEKS ORALNY,SEKS ANALNY ... ORGAZM !!!! Czyli wszystko o ...

Polecane posty

Gość ósemeczka 1
Mnie w tym temacie nic nie zaskoczy,wiec onic nie pytam.....!

Seks nawet najbardziej perwersyjny z kochaną kobietą jest wspaniały... gdy o wszystkim bez pruderii można porozmawiać i każdą zachciankę zrealizować wspólnie... to są wtedy nieziemskie odloty...marzenia spełniane...

Gość a jak kogos
podnieca uzywanie wulgarnych słow w czasie seksu to jest zboczony?

Gość daj próbkę
to ci odpowiem

Gość a jak kogoś
Ty stara kurwo, suko jebana, zaraz rozjebie tą Twoją rozpierdoloną pizdę.... No i jak?

Gość Fajna Kasia
A ja mam pytanie, czy jeśli on wchodził we mnie od tyłu i skończył to czy moge być w ciąży ?? Bo nie jestem pewna, dziwnie sie czuje coś.

Gość Nastolatka18
Tzn jak- uprawialiscie seks analny?? Jakieś ryzyko ciąży jest ale niewielkie, będzie Ok;) Jak być dobrą w miłości francuskiej? Hmm panowie w jaki sposób lubicie? Lepsze macie doznania np gdy podczas oralnego kobieta ma gumę do życia mętowa?? ;)

Gość Nastolatka18
Jaka pozycja jest najlepsza do 1 razy?? Hmmm doradźcie, prośba i czy tabletki Syndi 35 śa w tych sprawach skuteczne?? Hmmm bo zastanawiam się... ;) ODP

Gość konstantina
wiecie co jestem z grekiem 3 lata i by chcieli tylko w dupcie te greczynki daja tylko dope a pozniej chodza z obsranymi majtami i za to nie cierpie grekow ja mam przynajmiej ta satysfakcje ze mu nie dalam moim zdaniem pupa jest do srania a nie do grania

Gość minetuuu
nigdy moja kobieta nie skarżyła sie ze źle jej robię minetke. to trzeba poprostu poczuc i czasem delikatnie calowac i dmuchac a czasem przygryzac. takie jest moje zdanie jak sie myle to uswiadomcie mnie. ps uwielbiam robic minetke buzka

Gość Flipperek
Cóż za przyjemne forum :))) Pozdrawiam dziewczęta.

Gość chętna_do_wylizania
a kto by mi tak porzadnie wylizal?

Gość leonik
ale co chcesz mieć wylizane ??

Gość kolo86
Moja kobieta skrarży się, że podczas robienia minetki bardzo ją to gilgocze... Drogie panie, czy tez tak macie? Czy może ja robie cos nie tak? :( poza tym jak juz to robie, to ona woli żebym wpychał jej język jak najgłebiej, a nie lizał...

Gość m_a_r_t_a
demri bo po grecku to trzeba sposobem, tak po prostu strasznie boli...

Gość Degustator Greckiej Kuchni
Muszę was rozczarować ...Nazwa sex grecki pochodzi od zachowań homoseksualnych w połączeniu z pedofilią...Wywodzą się z czasów, kiedy w teatrach greckicg nawet role kobiece grali mężczyżni (bo te pierwsze były tego nie godne). Aby taki aktor uchodził za kobietę oprócz przebrania mósiał mieć cienki głos, więc w większosci byli to młodzi chłopcy...Greccy dygnitarze po przedstawieni mieli ochotę sobie podymać "aktorki" więc dymali biednych chłopców w ich tyłeczki.....Odtąd czynność seksualna związana z penetracją ciaśniejszej ( u większości ale nie zawsze) dziurki ładnie nazywana jest sexem greckim, a nie z umarłej łaciny analem....

Gość asasas132132
Proszę o szczerą odpowiedź i bez głupich żartów. Jestem chłopakiem i mam 20 lat. Mam ukochaną w tym samym wieku. Od pewnego czasu zauważyłem, że bardzo kręci mnie lizanie jej pupy. Łącznie z dziurką :P i ona wyraziła zgodę na to abym przy następnym spotkaniu wsadził delikatnie paluszek. Oczywiście zapewniłem ją, że będę delikatny, naślinię ją i palec itd. i że przestanę jak tylko da znak. Ale boję się czego innego o czym nie powiem jej. Otóż wielkim upokorzeniem dla niej byłoby gdybym wsadził paluszek i okazało by się, że się zabrudził. WIęc czy to możliwe? Na zewnątrz jest bardzo czysta, liżę ją po kąpieli ale nie wiem jak to jest z tym że pobrudzę sobie paluszek od wkładania w pupę. Dodam, że ani ona ani ja nie chcemy anala. Paluszek to max na co się zdecydowaliśmy. Proszę o opowiedź

Gość odpiszcie
Ludzie odpiszcie ja to musze wiedziec

Gość Ervesina
asasas132132 to włoż se w dupe palec gleboko i sie przekonaj czy Ci sie obsra czy nie, a tak w ogole to zadna laska nie będzie sie chciała całowac z kolesiem ktory lizał srodek dupska, ochyda.

Gość studentka2008
są presarwatywy do odbytu np. na stacjach paliw. możesz użyć obcięty palec z rekawiczki jednorazowej.

Gość do asasas132132
a dziura matole, zasadniczo służy do srania, więc tak, możesz sobie ubrudzić paluszek. Co za debil.

Gość do asasas132132
A najlepiej wsadź paluszek do jakiejś męskiej pupci, to ci się dopiero spodoba.

Gość kici kici uuuu...
mam 15lat i słyszałąm już od chłopakw skierowanych do mnie propozycji typu: pokochamy się?? zrobisz mi loda?? co mam robić jeżeli kolega z klasy zadał mi takie pytanie czy się zgodzić??

Gość ktośśś tam
ale Wy macie najebane wszyscy!!! wam sie w dupach poprzewracało!!!!

Gość do kici kici uuuu
jeśli jesteś kurewką i facet zada Ci taki pytanie to nie bedziesz sie pierdolic tylko uklękniesz na kolana i zrobisz mu gałe a jeśli jesteś porządną kobieta to zajebiesz mu w ryja i pójdziesz dalej

Gość och ach ech
i tak powinnaś zrobić najlepiej kopnij debila w jaja

Gość misiamisian
analnego nigdy nie sproboje , chociaz mam dopiero 19 lat jestem o tym przekonana

Gość kochamsexmasturbacja
mam 17 i mam ochote na seks

Gość do misiamisian
wiesz ja tak mówiłam w wieku 23 lat a mój chłopak się zapierał wtedy ze nie ma mowy zeby mi tam wsadził, rok później sam zaproponował a ja się zgodziłam więc nigdy nie mówi nigdy :D.