Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalamaka

CELULIT NA POŚLADKACH-NIE WIEM CZEMU!!!!

Polecane posty

Gość kalamaka

MAM CELULIT NA POŚLADKCH...Jak sie go pozbyć??Nie wiem czemu go mam...jestem aktywna i w ogole szczupła...NIE WIEM!!!!

Gość weda
Zła dieta prawdopodobnie.

Gość cos z hormonami
to normalne

tez jestem szczupla i mam cellulutis na posladkachTzn jak napne posladki.Tez cwiecze,ale jesli nie stosujesz odpowiedzniej diety to tak niestety jest:((

Gość tak ma widocznie być
:) ja nawet jak przy 168 ważyłam 43 kg i byłam chuda jak patyk, jak ćwiczyłam po 10 godzin w tygoniu i to dość wyczynowo;) i tak miałam cellulit lekki. No i zawsze zdrowo się odżywiam. Nie jest tłustych rzeczy, tylko czarne, gruboziarniste, specjalne pieczywo- od lat!, zero masła, zero tłustych wędlin, tylko takie chude albo z indyka, zero śmietany, słodyczy nie lubię, chipsów itd nie jadam, czasami tylko kraketsy z pregano, takie włoskie:p I i tak mam cellulit... Przestałam się starać, bo to na nic. Moja mama ma gigantyczny cellulit od wczesnej młodości. Ja mam prawie idealne kształty, trochę nierówności, których w zasadzie nikt nie zauważa chyba oprócz mnie j jakichs złośliwych obserwatorów;)

Gość kalamarnica
a kto powiedzial ze szczuple, chude to ładne??? ja za to mam nadwage ale nie mam celulitu;) ubite pieknie ciało:)

Gość do kalamarnicu
to gdybys schudla i byla szczupla to wogole bys laska byla...