Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny facet z Giżycka

Dlaczego kobiety w biodrówkach eksponuja swoje tłuste brzuszki? Coś się zmieniło

Polecane posty

w modzie?

to bardzo poważny problem, na ulicy widuje sie nagminnie tłuste panienki lub panie z wywalonym na wierzch gołym brzuchem :-o To takie żenujące, nieapetyczne....... pfuuuuuuu :-o

... i jeszcze ten brak wcięcia w talii :-o Za grosz kobiecości!

Gość mysle ze jakby usłyszały
na ulicy jakieś komentarze to by się może tym przejeły, a że nie słyszą żadnych takowych to widać uznały że się podobają.

a co będzie jeśli podejde do obiety na ulicy i jej uświadomie że jest tłustą świnką bez jakiegokolwiek gustu? Czy to będzie zbyt brutalne?

ale po co bawic w ceregiele? Może zimny kubeł wody na głowę uprzytomni im że są po prostu beznadziejne :-o

Gość i bardzo dobrze ze tak robia
a ty jestes zjebanym palantem ktory mysli, ze kobieta ma byc wysuszonym wiorem .. co daje ci prawo oceniac ktora jest apetyczna a ktora nie i dlaczego sucha TAK? i ze tylko ona ma prawo wyjsc z brzuszkiem odslonietym??? jestes glupi i zalosny i zupelnie nie znasz sie na kobietach, pewnie nawet zadnej dobrze nie poznales ...ale z takim podejsciem ... nie dziwne wszystkie sa piekne a ty zalosny= to moja konkluzja

Gość ale co ci
przeszkadzają te grube baby. Ludzie trochę tolerancji. Co może sam jesteś taki idealny? Dajmy żyć innym.

--> hakuna \"Beznadziejnośc\" to rzecz gustu. Ma prawo do swojego. Ale koniecznośc narzucania go innym w ten sposób to chamstwo, i tyle.

Gość plumplum
Gole zmarzniete cialo daje sygnal do organizmu: "jest mi za zimno, troche tluszczyku prosze, wlascicielka mnie ziebi " hyhy. Tak ze moda biodrowek i golych brzuchow skonczy sie pokoleniem kobiet bez talii hihi; nie wspominajac juz o chorych nerkach itepe.

--> hakuna Dodam tylko ze nic mi do jego gustu ale szacunek za cos takiego się nie należy. :o

a za co ma je szanować? ubieraja sie jak tanie dziwki tylko że z takimi kształtami nie znajdą adoratora, no może faceta po kilku głębszych :-o tak to odbieram i możecie pocałowac mnie w moją zgrabną dupę :)