Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 a buuuu.

Nie chce tego dziecka....................

Polecane posty

Go艣膰 a buuuu.

:(馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a buuuu.
馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 caroline_22
oddaj mi to male艅stwo. Ja ch臋tnie takim si臋 zaopiekuje:) Spokojnie b臋dzie dobrze. Jeszcze kiedy艣 spojrzysz na nie i b臋dziesz mia艂a wyrzuty sumienia, 偶e nie chcia艂a艣 go. G艂owa do g贸ry!!!!!!!! Bedzie dobrze:0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 caroline_22
oddaj mi to male艅stwo. Ja ch臋tnie takim si臋 zaopiekuje:) Spokojnie b臋dzie dobrze. Jeszcze kiedy艣 spojrzysz na nie i b臋dziesz mia艂a wyrzuty sumienia, 偶e nie chcia艂a艣 go. G艂owa do g贸ry!!!!!!!! Bedzie dobrze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co nas to
obchodzi ze go nie chcesz, trzeba by艂o my艣lec przed a nie po :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuuu.
wal si臋 buraku, wpadki sie zdarzaja, nie chce go, bo mam go z kims... kto mnie zostawi艂 po 10 latach bycia razem, gdy sie dowiedzial, ze jestem w ciazy!!!! 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale nadal nas to nie obchodzi

Udost臋pnij ten post

po co zak艂adasz taki TOPIK chyba chcesz wsparcia a widze, 偶e jeste艣 wulgarna? Nie rozumie? Ka偶dy ma problemy Ty w t膮 stron臋 my w inn膮 ale wspieramy si臋 a nie obrzucamy b艂otem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pola 23
No w艂asnie popieram

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuuu.
ktos tu dla mnie jest nie mi艂y.. to ja dla niego... brak si艂.. 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalamido 80
pu艣ci艂a si臋 a teraz a buuu, idiotka,to nie wiedzialas z kim jeste艣 a teraz a buuu a bucz sobie i tak Ci nikt nie pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez nie chce

Udost臋pnij ten post

a buuuuuu ile masz lat......s膮dze ze jestes w wieku ok 23-27 lat jesli z facetem by艂as 10 lat....oj porozmawiajmy ...napisz cos wiecej jesli masz ochote/.......馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez nie chce
jakby co - moge sie z kims dogadac. Ja naprawde nie chce dxiecka!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuuu.
mam 30 lat. pu艣ci艂am si臋? jak mo偶na si臋 pu艣ci膰 z kim艣 z kim si臋 jest 10 lat? po co te s艂owa? a potem, 偶e ja niby wulgarna jestem. nie mam si艂.

Udost臋pnij ten post

nie ma sytuacji bez wyj艣cia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja gdy zobaczy艂am na te艣cie II kreski, cho膰 moje 偶ycie jest ustabilizowane to tez nie bardzo chcia艂am czas robi jednak swoje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pola 23
To napisz konkretnie co艣 wiecej, to unikniesz takich tekst贸w

Udost臋pnij ten post

no w艂asnie masz 30lat i nie dojarza艣 jeszcze do roli matki ja mam 25 i poma艂u dojrzewam .......ale wy nie byliscie po slubie? oj nigdy wczesniej nie rozmawialiscie ze soba o dziecku,,,jaki on mia艂 stosunek do dzieci? to troche dzienw byc ze sob膮 10 lat i jak zasz艂as w ciaze cie opu艣ci艂....komplenta nieodpowiedzialnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuuu.
ja zawsze chcia艂am mie膰 dziecko. dawno ju偶 dojrza艂am. On? On zawsze powtarza艂 "Kochanie jeszcze nie.najpierw kariera.otwieram firme. etc" bla bla bla. to ja nie nalega艂am. bo po co? nagle si臋 okaza艂o, 偶e jestem w ci膮偶y. ba艂am si臋 mu o tym powiedziec. powiedzia艂am. powiedzia艂 "ile teraz ksoztuje usuni臋cie" .... serce przesta艂o mi za chwile bi膰... by艂 taki zimny. osch艂y. bez uczu膰.. chcia艂, 偶ebym usun臋艂a......gdy powiedzia艂am, 偶e NIE! SPAKOWA艁 SI臉 I WYSZED艁...mija 2 tydzie艅..jego nie ma........ 馃槶 WIECIE JAKIE TO UCZUCVIE, KEIDY JESTES SZCZESLIWA PRZEZ 10 LAT A NAGLE ON ODCHODZI..................BO DZIECKO......................TO BY艁A MI艁OSC?? SMIECHU WARTE:(

Udost臋pnij ten post

bardzo Ci wsp贸艂czuje bo facet jest nieodpowiedzialny i szkoda s艂贸w na niego...ale czy Ty sama sobie nie poradzisz? co Cie tak naprawde przera偶a, przeciez zdecydowa艂a艣 nie usuwac wiec chyba chcesz tego dziecka, wiem ze teraz czujesz sie fatalnie bo jeste艣 rozbita....ale sp贸j偶 na to z innej strony bedziesz mamusi膮, a istota kt贸r膮 nosisz pod sercem bedzie Cie kocha膰...co do ojca dziecka to moze zm膮drzeje i odezwie sie jak minie mu szok, bo nie wiem jak inaczej moznaby sie zachowa膰 - pozdrawiam Cie i 偶ycze wszystkiego dobrego

Udost臋pnij ten post

B臋dziesz mia艂a dla kogo 偶y膰 - przecie偶 piszesz, ze to by艂a mi艂o艣膰 wi臋c to dziecko jest z mi艂o艣ci, nie odrzucaj go? Na pewno teraz jest Ci ci臋偶ko ale wierze, ze dasz sobie rade pouk艂adasz 偶ycie jak nale偶y i mo偶e i on dojrzeje do tej sytuacji czasem facet potrzebuje troch臋 czasu????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KOMNTATA
Ty szmato Wa偶niejszy jest dla ciebie jaki艣 fagas ?

Udost臋pnij ten post

wiesz nie s艂uchaj wulgaryzm贸w i omijaj takich rozum贸wc贸w bo uwa偶am, ze do ich poziomu nie musisz si臋 teraz zni偶a膰.

Udost臋pnij ten post

moze wrocil do zony? myslisz ze jak usuniesz to wroci? nawet jezeli, to i tak juz nigdy nie bedzie tak jak dawniej.bo zabijesz dla niego niewinna istotke

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem daj sobie troche czasu i mo偶e jemu r贸wnie偶, musicie porozmawia膰 i tak jak ju偶 pisa艂am czas leczy rany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuuu.
najbardziej boli.......偶e zosta艂am sama.......偶e zdradzi艂a mnie osoba, ktor膮 tak kochalam...... tym jestem rozbita....wszystko tak nagle sie dzieje............... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa przysz艂a mamusia
dziewczyno nie m贸w i nie my艣l tak bo b臋dziesz za chwil臋 tego 偶a艂owa艂a!!! na pewno sobie poradzisz!!! jest tyle samotnych matek. a on skoro okaza艂 si臋 takim gnojem to niech spada, przecie偶 nie jeste艣 stara znajdziesz sobie kogo艣 kto pokocha ciebie i twoje dzieci膮tko. na pewno masz rodzin臋, znajowmych oni te偶 ci pomog膮. a w kt贸rym jeste艣 tygodniu ci膮偶y? ja w 32 i ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 kiedy urodzi si臋 m贸j dzidziu艣. napisz co艣 wi臋cej!! pozdrawiam i wspiram ci臋!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a buuuu.
nie chce go ju偶 :( po co?? zostawi艂 mnie sam膮.. sam膮 jak palec..zachowa艂 si臋 jak najgorszy cham :(

Udost臋pnij ten post