Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomidor z Lidla

powiedz jeśli wiesz

Polecane posty

Gość Pomidor z Lidla

co oznacza slowo "sprawiedliwosc"? i po co istnieje skoro jest tylko slowem a w praktyce go nie ma? czy ma byc jedynie przeciwienstwem do nie sprawiedliwosci? dlaczego niektorym ludziom wszytsko sie udaje, a inni staraja sie cale zycie i gowno z tego maja? :O

Gość Pomidor z Lidla
to ja chyba wole nie byc, nie czuc, nie zyc :(

Gość Pomidor z Lidla
nie to nie zazdrosc, po prostu nigdy chyba nie bylo takeij rzeczy ktora bym w 100% zrobila dobrze i z ktorej bylabym zadowolona... a inni wystarczy ze klasna w dlonie i maja wszytsko, taka prawda

Bo sprawiedliwosci nie ma na swiecie .......i na pewno nie ma takiej osoby, ktora mialaby wszystko to, czego zapragnie ...

Gość Pomidor z Lidla
może nie wszystko, może troche przesadzilam... ale partner, praca/studia to jest bardzo duzo, a ja nie mam nic z tych rzeczy i przez to czuje sie gorsza :O

wiele osob czuje sie gorszych a to bo sasiad ma lepszy samochod a to bo wujek co roku lata na Majorke a to bo kolezanka ma lepsze ciuchy i wiecej kasy itd.itd....a tak naprawde wiele rzeczy zalezy od nas, od tego jak pokierujemy swoim zycie w odpowiednim momencie, bo inaczej pozostaje zal niewykorzystanych szans......

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
---> olivia pięknie to powiedziałaś,nic dodać nic ująć...

Gość Pomidor z Lidla
ja wlasnie nie wiem jak mam "pokierowac swoim zyciem" :( nie wiem co jest gorsze... mozliwosc wyboru czy jego brak? nie dostalam sie na studia dzienne do Poznania, jestem z malej miejscowosci... to byla moja wielka szansa, bo tutaj przyszlosci nie ma... jestem beznadziejna :O