Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duminika

Kobiety z figura typu jabłko

Polecane posty

Gość Duminika

dziewczyny pomozcie jak pokonac ten wielki brzuch?czego w jedzeniu trzeba unikac zeby nie rosl?? i jak to jest podczas chudniecia? czy z brzucha zapasy zabierane sa na koncu ?? mam dosc tego kolduna ,jestem szczupla a brzuszek naprawde spory, nogi i rece szczuplutkie :(

Gość Duminika
nie wierze ze nie ma babek z podobnym problemem...

Gość madziaaaabv
witaj a ile wazysz i mierzysz? bo ja jestem okropnie chuda a brzuch mam jak w 5 miesiacu ciazy:( tyje mi brzuch a reszta wcale:(

Gość madziaaaabv
mam taki wielkie brzuch zejak sie zwine w dól to mam 3 oponki tłuste aż i wszyscy sie dziwia czemu taka chuda a brzuch taki wielki..ale w ciazy nie jestem na pewno:)poprostu jak cos zjem to od razu brzuch mi sie powieksza i taki tłusty ze szok:(

Gość Laurka115566
Też mam ten problem. Brzuchol paskudnie wielgachny!! Wystarczy że zjem cokolwiek i już, bania..... :( :( słyszałam, że na taki brzuchol najlepsza jest dieta niskowęglowodanowa. Tzn. odstawiamy na jakiś czas ziemniaki, makarony, jasny chleb, zostawiamy chleb chrupki albo maluteńko ciemnego, no i białko - chude mięso, jajka, chude sery. Najlepiej byłoby też nie jeść po 18.00!! To podobno działa....

Gość duminika
ja mam 168 waze kolo 60 kg a brzuch z 73cm :/ a nozki takie cieniutkie wczesniej jak wazylam z 8 kg mnie nie mialam takiego balona zastanaiwam sie czy to nie prze to ze czasem sie rzucam na jedzenie ?:(

Gość fanka holistyki
Dominika szukaj szukaj w diecie mam ten typ budowy gr krwi A i mnie sluzy makrobiotyka szukaj w psyche mnie sluzy rozwoj duchowy,oczyszczanie waznych organow, medytacja i elementy jogi trzeba byc systematycznym, efekty po wielu miesiacach! Efekt- cialo lekko umiesnione, mlode, bez sladu cellulitu, z cienka powloczka tluszczu ponizej pasa. Polecam i zycze wytrwalosci

Gość duminika
do fanki holisktyki :-) po jakim czasie mozesz powiedziec ze zauwazylas efekty? z ilu na ile Ci spadlo z brzuszka ? smiesznie bo ostatnio tez zainteresowalam sie dieta zgodna z gr krwii ja mam AB

Gość duminika

Gość mania20
Kurcze ja tez mam ten problem. jestem szczupła 1.67 i 54 kg a brzuszysko mam ogromne. teraz latem przeszkadza mi to jak cholera, postanowiłam cwiczyc brzuszki ale czasem mi sie nie chce i sobie odpuszczam a przyżekłam sobie że codzienneie bede cwiczyć. Ah te lenistwo...

Gość duminika
no tak lenistwo tez ale dziwnie ze akurat wieksza czesc tluszczu osadza sie na brzuchu ....a nie np na nogach :/ naprawde moja skora na brzuchu jest rozciagnieta te walki czasem mnie zupelnie doluja naprawde zaczne probowac sie wyciszac i sporobuje medytacji, zdrowszego jedzenia - uswiadamiam sobie ze osoby z takim typem jablko w wiekszosci "pochlaniaja" jedzenie a nie jedza ....