Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

Gość goździk sztuk jeden
jasne że masz rację!:D

Gość prezent
Mam poczucie humoru i za to mnie wszyscy kochają :classic_cool: hehehe :D Mam dziś na prawde jakiś dziwny nastrój ;)

Gość goździk sztuk jeden
bo wkoło jest wszędzie tylu malkontentów i zdołowanych i wiecznie niezadowolonych pesymistów,że jak się w tym tłumie zdarzy jakiś wesoły pozytywny ludem,to automatycznie wszyscy do niego lgną,co by się naładować optymizmem:D

Gość goździk sztuk jeden
miao być ludek nie ludem:O

Gość goździk sztuk jeden
miało:O

Gość prezent
:D Zgadzam się ;) Śmiech jest moją reakcją na stres :O Luby czasem patrzy na mnie jak na wariatke :O ;) Pamiętam jak mojej mamy nie było miesiąc w domu, wyszła i nie wróciła, a ja po kilku dniach płaczu, itd śmiałam się i mówiłam, że mama mi z domu uciekła... :O

no niezla jestes prezent :D heheheheh ,w to ze masz poczucie humoru , nikt chyba nie moze watpic ;)

Gość prezent
No moja mama to agentka nie z tej ziemi ;) Chora jest to fakt, ale i tak ją kocham :) Na marginesie- leczy się w szpitalu, u mojego wykładowcy z psychiatrii klinicznej :D :O

Gość goździk sztuk jeden
:O od kiedy sama jestem mamą niektóre rzeczy moja psychika mocno przerysowuje,i nie umiem się śmiać z takich sytuacji jak twoja mama znikająca na miesiąc,nawet gdy było to ze sto lat temu:Odziecko to świętość!

Gość prezent
Wiesz Goździku, do mojej mamy dotarło to dopiero w chwili, kiedy jej, wtedy 21 letnia córka, powiedziała, że czuje się jak pięciolatka, której mama zapomniała odebrać z przedszkola...

Gość goździk sztuk jeden
..a dla takiej pięciolatki mama to cały świat:O

Gość prezent
A ja się tak czułam. W dodatku mama "uciekła" o długów, długów i jeszcze raz długów :O Nie dość, że nie wiedziałam gdzie jest mama, to jeszcze musiałam walczyć z komornikami, firmami windykacyjnymi (pare razy przyszło do mnie dwóch "miśków" :O) i innymi ludźmi, którzy chcieli swoje pieniądze :O Zostawiła mnie z tym samą... :O Ale ja ją nadal kocham...

nie dziwie sie ze ja kochasz....tylko dziwie sie jej zachowaniu.... dla mnie to niepojete

Gość prezent
Angel mnie już za to nic nie zdziwi ;) Musiałabyś trochę u mnie pomieszkać ;) Zrozumiałabyś to wszystko. Ojciec jest alkoholikiem. Mama ma schizofrenie. Może dlatego musiałam troche wcześniej wydorośleć ;)

Gość prezent
Swoją drogą między innymi dlatego boję się wyjazdu do Paryża :O Tuataj mam wszystko "pod kontrolą" :O Samo podjęcie decyzji o wyprowadzeniu się od rodziców, było chyba najcięższą decyzją :O

Gość goździk sztuk jeden
nie wątpię,że była to ciężka decyzja,ale ta wyprowadzka pozwoliła ci zacząć normalnie żyć,swoim życiem.

\" do nieba nie chodze.....bo jest mi nie po drodze.... \" ................................................................................................................................................

Gość prezent
Gdybym nadal tam mieszkała, to pewnie i ja bym zwariowała ;) To było tak jakbym miała w domu dwójke dzieci. Ale dość tematu ;) Teraz (odpukać) jest dobrze, a ja za 26 dni biore ślub.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O

Gość goździk sztuk jeden
mówią,że co nas nie zabije to nas wzmocni... dlaczego nie ma odgórnej bariery ochronnej dla dzieci przed chorobami i dorosłymi którzy są jak dzieci i przed złem całego świata?

Gość prezent
Marzycielka :P Goździku to by było za proste i za nudne ;) Chyba tak to ktoś skonstruował :O Ale sobie tak myśle, ze gdyby nie te wszystkie kopniaki w dup** (tą, która się mieści w dłoni lubego :D) nie była bym teraz tym kim jestem ;)

Gość goździk sztuk jeden
to napewno,ale równie dobrze mogłaś nie wyjść z tego obronną ręką... może i tak sobie głośno zamarzyłam,ale to delikatna tematyka dzieci,więc sobie pozwoliłam na głośne wyrażenie myśli;) moja córka zaczęła pisać wczoraj list do gwiazdora,bo gwiazdor chce wiedzieć co i jak i za ile przede wszystkim;)

Gość prezent
Nikt Ci tego nie zabrania Goździku ;) 🌻 Ja wspominałam, że Mikołaj ma mi przynieść rękawiczki... :O Wczoraj wybrał się na zakupy i wyobraźcie sobie, ze wycofali już tą kolekcje :O :D A miałam na oku jeszcze fajny sweterek i spodnie 😭

Gość goździk sztuk jeden
jasne że nie skończyła,jest zostawiony na stoliku,bo będzie dopisywać jak coś jej jeszcze przyjdzie do głowy;) chociaż widzę,że jest jeszcze mała i sama nie wie co chce dostać, narazie pospisywała z katalogu barbi:O to czego nie ma a co by się przydało;)

Gość prezent
Jak to dziecko ;) Mśmy wczoraj oglądali prezenty dla mojej malutkiej chrześnicy (18 miesięcy) i oczopląsu dostałam :D Sama chciała bym taką lalke Chu-chu czy jakoś tak :P

kurde wystarczy pojechać do McDonalda po wyzere...a te sie rozpisały na calą strone.. Goździk - tak, mozna smarować twarz tym samoopalaczem.Ja juz zużyłam prawie całą buteleczkę... Ale za to chodzę opalona jak po MAjorce i chociaż patrzac w lustro nie mam dola.Ale tez nie wpadam w samozachwyt jak ta z innego tematu hahahaa

ale zauważam minusy tego samooplacza - mało trwały -trzeba sie smarowac co dwa-trzy dni - ale dzieki temu jak juz sie pojawi jakis zaciek można go łatwo zmyć bez problemu. No i np. podczas intensywnego ruchu jak np. aerobik jak ma sie obcisłe ciuszki - ściera się np. przy staniku i brudzi ubrania (spiera się). A tak poza tym - łatwo i szybko sie rozprowadza, ma śliczny kolor opalenizny - żaden żółty.Tyle ze w moim wypadku po 2 godzinach od nałozenia nakłądam go drugi raz zeby był ciemniejszy. Ufam mu nawet na tylr że smaruję nim nawet dłonie z wierzchu :) I wygląda naprawdę naturalnie :D :D