Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

całkiem niedawno pisałam tu o urodzinach mojej córki,a w sobotę kolejna jej impreza urodzinowa,pojęcia nie mam kiedy rok przeleciał:O dzisiaj też chce mi się narzekać na wszystko i wszystkich,tak więc narzekania c.d.

🖐️ Wam , Godzdzik , a ktore juz te urodziny ? 6? 7? czas leci, co ? u mnie dzis bez zmian , no moze tylko to ze mam dzis W KONCU zakonczenie leczenia kanalowego , po pracy .Masakra. a w pracy dzis totalnie NIC NIE ROBIE ..........

7:) kupiłam zaproszenia na urodziny,wypisałam,zadzwoniłam do mamy naj-kolegi przedszkolnego żeby go zaprosić, a w tzw.międzyczasie buszuję po allegro w poszukiwaniu kurtki, tak więc ja w przeciwieństwie do ciebie Angel jestem dziś w pracy baaardzo zajęta,szczegół że nie tym zajęta czym powinnam być:P:D:D:D

7:) kupiłam zaproszenia na urodziny,wypisałam,zadzwoniłam do mamy naj-kolegi przedszkolnego żeby go zaprosić, a w tzw.międzyczasie buszuję po allegro w poszukiwaniu kurtki, tak więc ja w przeciwieństwie do ciebie Angel jestem dziś w pracy baaardzo zajęta,szczegół że nie tym zajęta czym powinnam być:P:D:D:D

Metaxa zapracowana Angel na forach randkowych Kawa odcięta od netu Stała odcięta od netu Auguri leczy rany Rybka zaginęła w bieszczadach Prezent ktokolwiek widział ktokolwiek wie zostałam tu sama?:P

Z żalem raportuję, że nie zaginęłam... 😭 ;-) Zdążyłam już po powrocie zmęczyć się w pracy, przejść traumę urodzinową (własną), odebrać wylany strop i przebrnąć przez pierwszą fazę kolejnego najazdu właścicielki wynajmowanego przeze mnie mieszkania. Jak ja już się chcę bardzo wyprowadzić \"na swoje\"... 😭 😭 😭 Tylko niech tam juz będą ściany, podłogi, łazienki i kuchnia... Mogę mieszkać na podłodze i spać na materacu. Byle na swoim. :-P I w dodatku jest zimno. :-0 Zatem ściskam ciepło! 🌼

przerwalam na chwile randkowanie , bo szczerze mowiac juz mam dosc tych portali :O ;) i wpadlam na forum :P w pracy bez zmian, nadal mi sie nic nie chce robic :D , w domu Zuza ok ;) , jutro po pracy ja wywoze do rodzicow. No i niedlugo pelen relaks :classic_cool:

ja juz sie boje :D:D:D ;) ciekawe czy jakby co , to czy se mozna przebukowac bilet powrotny ? hmmm :P

:D ale macie perspektywy fiu fiu:D no to i ja postanowiłam się kapkę rozerwać(jakkolwiek by to nie brzmiało:P) i rano niespodziewanie odebrałam tel.od mojego kolegi z de,i jesteśmy dziś wstępnie umówieni na kawę,a co tam:P on sie oczywiście nawet nie umywa do tych egzotycznych panów,którzy tam daleko na was czekają:P

chyba zartujesz ;) dzis ide dopiero po walizke do piwnicy ;)) i dopiero bede sie pakowac ......, wczoraj po pracy wywiozlam psiaka do rodzicow... Samolot mamy jutro po poludniu :D gozdzik, a jak tam Twoje randez-vous ? :classic_cool:

pewnie będę bo gdzie niby mam być?:P a przez ten tydzień będę raczej prowadziła zażarte dyskusje z samą sobą,bo nikogo poza wami tu ostatnio nie ma:O kawa nie wypaliła,bo miałam jakieś rewolucje żołądkowe i siedziałam w domu na kibelku:O i teraz jeszcze jestem słaba i wycieńczona, a muszę nabierać sił na jutrzejszy najazd siedmiolatków,12 sztuk sobie moja córka zaprosiła,towarzystwo mieszane damsko/męskie;) co wam będę dużo mówić->bawcie się babki:D

uuu... to miałaś pecha goździk z tą rewolucją ;) a przez ten tydzień jak nas nie będzie, będziesz miała bogatsze życie wewnętrzne ;) ja nadal nie wierzę, że lecimy ;) mimo, że jestem już zgrubsza spakowana. no nic, idę ogarniać ostatnie sprawy i uporządkować biurko przed odjazem ;)

Helołłłłłłł witam szanowne panie, jak zwykle od dłuższego czasu z doskoku, tym razem z uroczej kafejki w centrum jeszcze bardziej uroczego Lublinca :D zaciekawionych informuję, ze nadal odcietam od netu i się nie zanosi tak szybko, ze sie gdziekoliwek przyłączę Pozdrawiam i przesyłam Wam piękne słoneczko ze Śląska 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość podczytująca Was od zawsze
czy ktoś widział Prezenta, czy Prezenta ktoś zna... :D

jesli wszystko sie odbylo tak jak opisywala..to powinna byc teraz w Paryzu z mezem ;))

jednak.....od czasu wejscia w zwiazek malzenski ...pojawila sie chyba na forum RAZ (slownie : jeden raz) , a wiec... raczej sie juz nie odezwie :)