Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

dobra , niech sie wypowie reszta "brygady" (pamietacie brygade RR ? :D) , nie nie chce komus wyslac , kto tego nie chce ;)

mam po prostu NADZIEJE ze sie odnajda (predzej czy pozniej) :) wiem ,wiem , "nadzieja umiera ostatnia" lub "nadzieja matka glupich" ;)

melduję się - troche spóźniona, ale musiałam wykorzystac ostatni dzień chorobowego - sprawy urzedowe na miescie, zakupy, zrobiłam obiad i sprzątanie i pranie..zaraz zmiana pościeli.. teraz wcinam obiad wiec mam chwilke żeby odsapnąć :) Mysle że stałej nic nie jest. Była lekko przybita ale przed okresem.Mysle że niedługo sie pojawi. Angel a co to znaczy że \"W ciazy nie powinnam byc RACZEJ.... \"???

gozdzik , na temacie o spotkaniach w realu ? czy o uniewaznieniu slubu koscielnego ? (chyba nigdzie indziej ostatnio nie pisalam ..hmmm ;) ) Kawka , tzn, ze mam okres (w miare podobny do poprzednich, moze troszke slabszy ? ) + wszystkie mozliwe objawy (oczywiscie nie naraz, tylko powiedzmy od jakichs 10 dni - tygodnia) typu : ciagle jestem zmeczona, senna, placzliwa, marudze (to u mnie norma ,wiec tego nie licze ;) ) , dziwnie bolal mnie brzuch , (bardzo) lekkie zawroty glowy , stan podgoraczkowy od kilku dni (zazwyczaj po poludniu- wieczorem ) , raz wymiotowalam , biegunka (to to nie wiem czy moge zaliczyc do objawow hmm) , nie mam w ogole prawie apetytu , a jak mam , to wydaje mi sie, ze potrawy /napoje inaczej mi smakuja ... nieraz ciezko mi sie oddycha ... Wkrecam sie chyba juz sama ... :O Stwierdzilam ze jak skonczy mi sie ten (chyba) okres , to zrobie sobie test i juz :) . R. mnie wysyla od razu do lekarza (widze panike w oczach :P ) ...ale tam pojde , jak zrobie ten test.... bo jak nic nie wykaze ...to bede musiala chyba zrobic sobie badania krwi jakies ....

a może po prostu masz anemię? to Wy się nijak nie zabezpieczacie?

hmm anemia ? czy ja wiem ? calkiem mozliwe.... sie okaze ... :) (Durexy :classic_cool: )

"Główne objawy niedokrwistości to: bladość skóry, bladość spojówek oka, zmniejszona sprawność ruchowa, zadyszka po wysiłku, senność, apatia, szum w uszach, mroczki, płytki oddech, kłopoty z koncentracją i pamięcią, omdlenia, stany podgorączkowe, bóle w okolicy serca, uczucie zimna, depresja" wiekszosc sie zgadza .... "Objawy charakterystyczne dla anemii spowodowanej niedoborem żelaza to: łamliwość włosów i paznokci, zmiany na błonie śluzowej języka, gardła, zajady, wysuszenie skóry." a tu nic sie nie zgadza :D moze mam anemie bez objawow "zewnetrznych" ;) dobra , do jutra/czwartku moze wytrzymam ze sprawdzeniem tego :)

A ja mysle że to jakis wirus. Teraz każdego coś łapie. No i zaczyna sie nam powoli wiosna robić i możemy odczuwac już przesilenie :O

:D :D :D :P heh ale wiecie co ? chcialabym miec juz dziecko .... nie byloby wielkiej tragedii , jakby co ... no ale jeszcze za krotko znam kandydata na ojca ,zeby to zrealizowac.... :P ;)

znów pudło Kawa ;) na anemię ma się rozumieć. a R. już by chciał potomka? ;) rozmawialiście o tym?

metaxa ;) , no cos tam rozmawialismy , ale on chcialby jeszcze se polatac po swiecie z rok, gora dwa, bo pozniej jakby bylo dziecko , to by oczywiscie chcialby tez sie nim zajac, a nie tylko widziec raz czy dwa w tygodniu (a czasami wylatuje na tydzien) . No ale ostatnio mial panike w oczach :D :P ;) . Oczywiscie (mam nadzieje) ze nie zostawilby mnie sama w takiej sytuacji... Wiesz... tak naprawde co my sie znamy ? 4 miesiace ? :D To i dla mnie chyba by bylo za szybko ;) Gozdzik , w co wdeptujesz ? ? ? dzis bylam oddac do reklamacji dvd ... ale :D udalo sie wyciagnac kase :D (bo facet stiwerdzil,ze i tak mi tego nie naprawia, nawet nie sprawdzal, czy dziala, czy nie ;) ) - musialam wymienic na inny towar :classic_cool: . Doplacilam 90 zl i wzielam Panasonica . I czyta te plyty :P . Wiec tamto to byl szajs do kwadratu :O Jeszcze tylko niech ktos mi naprawi pralke ... A teraz czekam na ksiedza :)

nie no, pewnie by Cię nie zostawił - po tym wszystkim co piszesz na jego temat, to by było do niego nie podobne :) ale też sobie czasem myślę, że gdybym wpadła teraz, to też nie byłoby wielkiej tragedii - nie mam 15 lat, dałabym radę. nawet bez kandydata ;) goździk... hmm... w \"coś\" poza śmiałkiem, czy ze śmiałkiem historia się jakoś dalej POSUNĘŁA? :P ;) swoją drogą, mogło by się coś wydarzyć, bo nawet ja nie mogę się doczekać, a co tu mówić o śmiałku :D

hej kobiety;) to co Angel jesteś trafiona czy nie?;) Metaxa,twoje komentarze mnie czasem rozwalają:D pamiętaj że w moim przypadku,hm...niektóre sytuacje z gruntu skazane są na komplikacje:P to nie jest takie proste jak wysikać dziurkę w śniegu...;) a no i w \"coś\" poza śmiałkiem:O

Gozdzik , jakis nowy \"amant\" ? :classic_cool: ps. jutro rano robie test , bo wczoraj nie kupilam :P poza tym dzis u mnie bedzie R. , zostaje do jutra ,wiec bedzie mi razniej ;) wczoraj sie smialismy , bo jutro przed poludniem wylatuje ,i jak sie dowie przed odlotem, to nie wiadomo czy wroci :P ;)

czesc dziewczynki :D Jestem w pracy i grzecznie nadrabiam zaległosci 5 dni :D Miło jest, kolorowo, ptaszki ćwierkają...(tabletki brałam jakby ktoś pytał dlatego świat jest piękniejszy :P ) Angel no 4 miesiące to moim zdaniem duzo duzo za wczesnie na dziecko. Ja mysle że nie jestes w ciaży, sama w to nie wierzysz bo sie zabezpieczasz. Celowo sprawdzasz reakcje faceta na taką ewentualnosc co by sprawdzić powaznosc jego zamiarów... Jeszcze ten wspólny test :) Jak miło...

hej babki :) no i tu się właśnie goździk mylisz - przynajmniej ja mam inne zdanie na ten temat - otóż życie jest proste, tylko ludzie niepotrzebnie je komplikują. także jeśli masz namieszane w życiu to na własne życzenie. ale żeby nie było - ja tego w żaden sposób nie oceniam, sama mam \'letko\' namieszane ;) i muszę chyba właśnie wyprostować...

metaxa popieram..zycie jest kurewsko proste, tylko człowiek lubi je sobie pokomplikować...Chyba taka nasza natura. Aczkolwiek zdarzają się sytuacje na które nie mamy wpływu - np. cięzkie choroby bliskich, wypadki samochodowe nie z naszej winy - wtedy życie samo nam sie komplikuje. A co do facetów heh same sie prosimy o kłopoty - albo sie z kimś spotkamy, albo nie - prosty wybór z oczywistymi konsekwencjami. Tylko że człowieczek lubi sobie pokombinowac i sprawdzić czy te konsekwensje go dogonią czy może jednak nam sie uda.

.... westchnął goździk i poszedł uwodzić śmiałka :D ;) wiesz Kawa, ja nie mówię o takich przypadkach typu wypadek czy choroba - bo wiadomo, przeważnie nie masz na to wpływu. chodzi mi o dokonywanie wyborów, filozofię życiową. przeczytałam właśnie fajny podpis pod zdjęciem na n-k, chyba u kuzynki (siostry?) Angel: \"W SYLWESTRA piłyśmy za zdrowie: *facetów, którzy nas zdobyli, *KOLESI, którzy nas stracili, *gamoni, którzy nas rzucili i *FARCIARZY, którzy nas poznają! :-)\" spodobał mnie się! :D