Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

nic nie wiem o tym podpisie.... to (chyba) nie u mnie ....hmmm az pojde sprawdzic :D ;) wkleilam za to nowe zdjecie :classic_cool:

aaaaaaaa u mojej kuzynki (jesli ma na imie Beata - to jest to moja siostra rodzona ) , to wszystko jasne ;)

tak poza tematem - pamietacie ten podkład Loreala który zamówiłam? Bez porównania duzo gorszy niz revlon. Błyszcze sie po kilku godzinach jak psu jajca... i prawie zero krycia... Nastepnym razem wracam do mojego kochanego revlonu.

tak , a dokladnie rok i 4 miesiace :) , mam jeszcze brata - mlodszego od siebie o 5 lat :)

w koncu (podobno) ma sie tych samych rodzicow ;) Metaxa, a tak w ogole to rozmawialam troche dzis z Marta (nasza fotografka z Tunezji :classic_cool: ) na gadu i maja przyjechac z Waldkiem na wiosne do Wawy :D szykuje sie spotkanko , mamy isc do jakiegos klubiku ,zeby uzupelnic zdjecia z wakacji (no wiesz, te co nie wyszly z Banana Club ;) )

Kawka mówisz,że ten podkład beznadzieja?kurde mój stary mi się kończy,i nie wiem czy zamówić go na allegro czy zaryzykować z jakimś nowym, i z jakim, nie miałam jeszcze tego revlonu,hm no sama nie wiem... Stała? Druga?

o, to fajnie, to może uda się jakoś spotkać w stałym gronie śniadaniowym ;) fotki do nadrobienia musowo! :) a nawet nomen omen dostałam dziś @ od Heny\'ego ❤️ ;) to niechybnie jakiś znak! :D no właśnie Angel...... kwiecień zbliża się wielkimi krokami.... może jednak dasz (dacie) się namówić na Egipt? ;) bo ja już urlop zarezerwowałam :)

nie dam rady (nie mam kasy :O ) niestety leciec do Egiptu teraz .... :( , no chyba ze R. mi zafunduje ;) ps. nie jestem w ciazy , co bylo do przewidzenia :D :) :O :( 😭 * * wybierzcie sobie emotke ;) , ja w sumie nie wiem ,czy sie ciesze , czy nie....

Angel, easy, teraz ciąża to już by było za duże przyspieszenie.. wszystko w swoim czasie :)

Kawa mówisz rewelacja,tylko że wygrzebywanie ze słoiczka hm...kurde już sama nie wiem, pewnie zostanę przy swoim wypróbowanym,nie wiem jeszcze pogoda u nas taka,że spaaaaaaać

no trzeba wylewać na palca - ale spokojnie- jest wersja z pompką - i nastepnym razem ją kupie. Na allegro podkład revlona kosztuje około 35z ł

dobra cena...musiałabym tylko wybadać gdzieś u nas kolor,hm trzeba pomyśleć, a wiesz może że tak głupio spytam,jakie są odpowiedniki nr kolorów l'oreala z tymi revlonu?

a zapomniałam sie pochwalić - wczoraj mój Misio zabrał mnie na zakupy do reserved :D Kupiłam sobie jeansy, sweterek i śliczny komplet bielizny (cena troche mnie osłabiła - 70zł ) No ale bedzie na wyjazd do Rzymu :D:D Miśkowi kupiliśmy kilka par bokserek :D

dziewczymy mam pomysł - moze załozymy własną kafeteryjną klasę na naszej-klasie ? I sie wszystkie do niej wpiszemy? :D:D Fajny pomysł? Wymyślcie nazwe klasy

mam juz kurwa dosc tej mojej wkurwiajacej do niczego nie prowadzacej pracy ..... 😠 wlasnie sie przed chwila dowiedzialam ze : 1. pensje MOZE dostane w poniedzialek 😠 2. kolega ,ktory mnie w razie czego (urlopu, wczesniejszego wyjscia itp) zastepowal - pracuje tylko do jutra :O 😠, czyli znow zostaje sama z tym calym BURDELEM ja to najzwyczajniej w swiecie PIERDOLE :) 😡

Angel oddychaj głęboko, moze to jest dobry moment na poproszenie o podwyżkę ( w związku ze zwiększeniem się zakresu obowiązków z chwilą gdy tamten nie bedzie pracował) A moze zatrudnią kogoś nowego, fajnego :D

Kawka , nic z tych rzeczy :( juz raz zostalam tak sama z tym wszystkim i tez nie bylo mowy o podwyzce .... ostatnio zreszta tez o tym rozmawialam z szefowa.... :/ i nie ma (raczej) szans na zatrudnienie kogos nowego :( 😠 zeby tak zrobili - musialabym chyba powiedziec ze odchodze ... albo ze mam zamiar odejsc . No ale zeby odejsc, to musialabym miec cos PEWNEGO na oku ...a nic takiego nie widze na horyzoncie 😭 Zaluje (i to ogromnie) , ze zaraz po studiach (albo nawet i w trakcie) nie zmienilam tej pracy na inna ... A teraz ugrzazlam w tym na dobre :( Ja chce do R. , niech mnie przytuli ..... :(

nie sadze zeby to pomoglo .... :O , a na pewno nie w kwestii kasy.... L4 .... zreszta pewnie by wydzwaniali co pare minut sytuacja w firmie zreszta jest tragiczna ... dobra, juz nawet nie chce o tym pisac :O

no widzisz dziewczyno takie życie...wciąż pod górkę;) pocieszę cię,że są i tacy co specjalnie usypują przed sobą górki,cholera wie po co->patrz ja:O

kurfa, sorry Angel, ale marudzisz jakbyś miała 45 lat i zero szans na jakąkolwiek nową pracę. weź się ogarnij i albo zacznij szukać nowej roboty, albo się przyzwyczaj do tej. jak ja nie rozumiem takiego podejścia...

pisalam juz kiedys o tym ... mam po prostu jeszcze ponad 100 tys do splacenia (za mieszkanie) . i zeby zmienic prace musze miec pewnosc co do zarobkow i stalosci zatrudnienia. A tam gdzie mnie zapraszali na rozmowy , nie chcieli mi dac tyle ,ile musze miec minimum,zeby jakos funkcjonowac.... Raz czy dwa moglabym pozyczyc od rodzicow na rate \"w razie czego\'... no ale ile mozna ? Widocznie albo po prostu trafiam na takie firmy, ktore nie sa zbyt \"hojne\" dla pracownikow, albo po prostu jestem za glupia na lepsza pensje. R. mowi zebym rzucila w pizdu ta robote i on mnie bedzie utrzymywal (mam nadzieje ze zartowal) , ale to w ogole nie wchodzi w gre . Co innego jakbysmy byli ze soba pare lat... ale nie teraz........ A zreszta niewazne. Milego wieczoru

Angel ogarnij się, ja wiem ze są gorsze i lepsze dni.. Chcesz lepszą prace to szukaj, porób w międzyczasie jakieś kursy, szkolenia. A co do kredytu - nie przesadzaj, na pewno masz ubezpieczony kredyt i często jest tak ze w razie straty pracy potrafią zawiesić spłaty rat nawet na rok czasu. Przecież my też mamy kredyt to coś o tym wiem. U nas w firmie też cieżki okres. Wiadomo że chyba tak to jest w transporcie że zimą trochę gorzej idą zlecenia i mniej sie zarabia. Co do wypłaty to ja nigdy nie wiem kiedy ją dostanę, ale tak to juz jest. To nie jest państwówka że sie juz 1wszego ma w ręce pieniążki.Czasem dostaje je nawet 15-16stego..Ale jakos żyję. Tobie radzę albo wziąć sie w garść i przyzwyczaić..albo wziąć głęboki oddech i skoczyć na głęboką wodę. Nie masz dzieci na utrzymaniu, masz rodziców chętnych do pomocy, baaa nawet facet oferuje pomoc...ile jeszcze kół ratunkowych potrzebujesz aby skoczyć?

dobra, już zejdźmy z Angel. jej życie, jej sprawa.. dziś cieszmy się tym, że już piątek :)