Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia Czerwonka

Mam kompleksy z reszta sami oceńcie

Polecane posty

Gość kikit
akurat..tylko ja jestem szczupla..i slysze docinki od ludzi...typu..matko ty masz anoreksje..itd..za to ja nie mowie komus kto ma nadmair cialka.i nie powiem..ale ty jest gruby...

Gość szamanOO
kikit tak mowia osoby otyłe czesto , ktore sa zakpompleksione i chca wyleczyc swoj kompleks mowiac nazywaja Cie anorektykiem, wez sie tym nie przejmuj najwazniejsze sie dobrze czu we włąsnym ciele:) niewazne ile sie wazy!!!

Gość kikit
i caly czas teksty..facet na pies na kosciach nie lezy

Gość moze i zgrabna jestes
za to nie za ładna, i ten kolor włosów tleniony. ale i tak jest lepsza od 90% lasek na ulicy pozdrawiam

Gość kikit
kazdy ma problem..ale to nie powod zeby sie wzajemnie obrzucac blotem....

Gość sssssssssd
o rany chuda to jest ta > Monika nr - 2166689, na 1 stronie

Gość moze i zgrabna jestes
ło boze ta monika ma 66 w biodrach-->i to to jest anorektyca!

Gość sssssssssd
nie wiedziałem że te dziewczyny są tak odważne, zobaczcie Agnieszka nr - 2169, strona 62. galeria zdjęć

Gość to okropne
A jak wygląda? Koszmar...Jak dziesięcioletnia dziewczynka. To juz faktycznie grube sa lepsze.

Gość Madzia Czerwonka
Niby tak ale sa rózne teksty:Ona sie odchudza,same kosci.nic nie je,anorektyczka,nikt na kosci nie spojrzy niestety takie teksty sie słyszy achudzi nie maja prawa sie bronic.Owszem sa wieksze problemy ale kazdy tutaj ma prawo sie wypowiadac i powinien szanowac czyjes zdanie a nie obrazac

Gość Ulpekeads
Ludzie czesto wysmiewaja szczupłych wbrew pozorom i chydszym tez robia tym przykrosc bo nie kazdy chce byc chudy

Gość Andreassss
Kazdy ma jakies kompleksy mniejsze lub wieksze nie ma sie czym przejmowac bo tylko my sami dajemy sobie prawo do myslenia o sobie zle nie inni ludzie tylko wlasnie my najwazniejsze jest jak sami siebie postrzegamy

Gość Andreassss
Nie ma to jak kafeteria mozna spotkac mile osoby

Gość Alegoriiiaaa
Nie wiem co tutaj napisac Madziu

Gość Anastazzzzjiiaaa
Wreszcie jakas naturalnie wygladajaca dziewczyna mam tutaj na mysli nie prowokujacy styl ubierania,normalny makijaz,nie spalona twarz tylko naturalna cera

Gość pipureczkkkaa
masz racje wygladasz normalnie nie masz tapety na twarzy styl ubierania tez nieczego sobie nie martw sie

Gość SYlwinnnia
Nie martw sie

Gość sorry ale ....
jak ktoś ma kompleksy to nie bierze udziału w sesjach zdjęciowych, pokazach mody, ani nie bierze udziału w konkursach pięknosci. Ściema grubymi nićmi szyta. Nie denerwuj ludzi

Gość SYlwinnnia
KOmpleksy z powodu typu urody,bladosci

Gość SYlwinnnia
Ludzie skad te kompleksy

Gość ERICCCCCa
Kompleksy mogą rozwijać się niepostrzeżenie. Czasem wystarczy jedna niepochlebna uwaga ze strony osoby, na której nam zależy, a zaczynamy nadmiernie koncentrować się na sobie. Zauważony przez kogoś mankament urasta do rozmiarów potwora, który zaczyna przeszkadzać nam w codziennym funkcjonowaniu i w kontaktach z ludźmi. Im większa wrażliwość, niepewność siebie, tym bardziej skłonni jesteśmy do "produkowania" kompleksów. Zdarza się, że kompleksy tak głęboko wrastają w naszą psychikę, że niemożliwe wydaje się pozbycie ich. Nie jest to oczywiście łatwe, ale jeśli ktoś miałby ochotę stanąć do walki ze swoimi kompleksami i pokonać je, powinien dobrze poznać swojego

Przejrzałam kilka zdjęć z tej strony internetowej i mam dosyć....Dziewczyno, o co ci chodzi. Jesteś ładną kobitką...Trzeba się akceptować takim jakim się jest, a nie \"smęcić\" tutaj na forum (sorry za określenie). Co mają powiedzieć niskie dziewczyny, z lichymi włosami, nierównymi brwiami, bliznami po trądziku...itd. Powiem ci - ja akcpetuję się taką jaką jestem - i żyje mi się o wiele lepiej, niż kiedyś, gdy wszystko mi przeszkadzało i użalałam się nad sobą. To jest bez sensu - nie warto marnować chwili z naszego krótkiego życia na zamartwianie się takimi rzeczami. Jak człowiek lubi samego siebie to jest mu w życiu łatwiej. Głowa do góry:)

Ja jestem chudy. Mam sporą niedowagę. Ty jednak nie wyglądasz źle na tym zdjęciu. Ile ważysz i ile masz wzrostu? (jeśli pisało przy zdjęciu, to nie zwróciłem uwagi).

Gość ERICCCCCa
Jesli jest nadwaga to duzy problem ale niedowaga tez nie jest O.K

Gość tęskniąca
jesteś z narola? to Cie moze znam :D

Gość Madzia Czerwonka
Tak jetsem z Narola

Gość Bring
do autorki topicu-twarz masz rzeczywiscie baaardzo pospolitą ale masz wysoki wzrost i to jest atut. Nie muszisz chodzić na szpilkach bo natura dała ci wysoki wzrost a tylko kurduple noszą szpilki by móc się podwyższyć