Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochająca córka

menopauza????

Polecane posty

Gość kochająca córka

Czy kogos spotkalo to samo?? Z moja mama mialam wspanialy kontakt od urodzenia.Bylysmy przyjaciolkami na dobre i na zle.Razem rozwiazywalysmy zyciowe problemy, nie mialysmy przed soba zadnych tajemnic. Jak spotykalam zgorzchniale, starsze panie to myslalam, ze one zawsze musialy takie byc, ze moja mama zawsze bedzie taka fajna.Myslalam ze jak bede w ciazy to bedzie ze mna ja przezywac i sie cieszyc tak jak przezywala moje studia i rozterki uczuciowe z mezczyznami.Tak bardzo sie pomylilam.Mama w wieku ok 42 lat baaardzo sie zaczela zmieniac.Z roku na rok coraz gorzej nie moge sie z nia dogadac.Juz nie rozmawiamy o milych, waznych rzeczach.Ma swoj dziwny swiat.Doszlo do tego ze nie chce mi sie jej odwiedzac(kiedys nie moglysmy bez siebie wytrzymac tygodnia), bo ona i tak za bardzo sie z tych wizyt nie cieszy.Blagam, jesli ktos potrafi mi pomoc w postepowaniu z mama........

Tak, to może być menopauza. Porozmawiaj z mamą, w sumie to jest dość młoda na menopauzę, ale róznie bywa. W takim przypadku powinnas ja namówić na hormonoterapię.