Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko_ja

On ma kogoś ale czuję że między nami coś jest ...może być...

Polecane posty

Gość tylko_ja

Znamy sie dość długo on od ponad roku jest z kims ,teraz na nowo odnowilismy kontakt i czuje ze cos meidzy nami jest ,a moze on chce tylko lzoka ale dzwoni codziennei spotykamy sie rozmawiamy o wszytskim i o niczym ,wczoraj pocalowal mnie po 2 minutach po rozstaniu zadzwonil zeby powiedziec ze ejstem pyszna ,,, co myslec??

ja Ci powiem co JA myślę: skoro wiesz że on kogoś ma, to daj sobie z nim spokój. Porządne dziewczyny nie pchają się na tą \"trzecią\" :P A jeśli on czegoś od Ciebie chce, niech najpierw zakończy tamten związek.

Gość krora
oto co masz myśleć - chce cie bzyknąć

Gość tylko_ja
hmmm wiecie wlasnie sama nie wiem bo wiem ze tamto mu sie nie uklada a ja nigdy nie wepchalabym sie na ta trzecia bo taka wlasnie nie jestem ale wczoraj hmm chyba cos poczulam

Gość tylko_ja
uppppp

\"a ja nigdy nie wepchalabym sie na ta trzecia bo taka wlasnie nie jestem \" No... skoro się dajesz całować zajętemu facetowi to nie jestem pewna czy nie jesteś \"taka\"... a kto Ci powiedział że się nie układa? Pewnie on? I skoro mu się nie układa i na boku sobie kogoś szuka to po co jest z tamtą...? Dziewczyno, daj sobie z nim spokój, bo nei dość że przyczynisz się do cierpienia tamtej dziewczyny, to sama będziesz cierpieć. Gdyby myślał o Tobie choć trochę to by Cię nie stawiał w takiej sytuacji!

Gość tylko_ja
dzieki tak wlasnei zrobie

jak dla mnie to beznadziejny facet gdyby mial klase to nie doszloby do takiej sytuacji, to tyle ode mnie, ja nigdy nie zainteresowalabym sie takim facetem, dla mnie jest...zalosny albo zakompleksiony skoro nie potrafi zakonczyc jednego zwiazku a juz szuka czegos innego

Moim zdaniem nie traktuje Cię na powaznie, raczej sprawdza, czy wskoczyłabyś mu do łóżka. Ale w jakiej sytuacji stawia to jego dziewczynę? I wybacz, ale jak to świadczy o Tobie, że wiedząc, że facet ma dziewczynę, nie dałaś mu od razu w pysk, jak Cię pocałował?