Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anet.pl

HARMONET - jak się po nim czujecie? Ja fatalnie !!!

Polecane posty

Gość Anet.pl

Ciekawa jestem jak tolerujecie harmonet. Ja strasznie przytyłam. Albo zatrzymuje mi wodę albo jestem w ciąży !!!!! Strasznie przytyłam !!!! Proszę o napiszcie jakie jest wasze doświadczenie z tymi tabletkami

Gość sunhaze
ja schudłam i piersi mi urosły :D

Gość Anet.pl
Zazdroszcze ci utraty wagi !!!

Ja miałam nadzieję, że przytyję i powiększą mi się piersi - ale niestety :(

Gość Marta19841
Hej! ja biore od roku! i nie mialam zadnych skutkow ubocznych:) to jest indywidualna sprawa organizmu:)

Gość Marta19841
wydaje mi sie ze jak sie po nim fatalnie czujesz, to powinnas isc do lekarza i mu o tym powiedziec.. czasami probuje sie kilka razy roznych tabletek zeby w koncu dobrac odpowiednie:)

JA brałam przez miesiąc i odstawiłam. Fatalne samopoczucie, słabo mi było, niedobrze i zatykało mnie w klatce piersiowej. Ginekolog kazał natychmiast odstawić pigułki. Teraz czekam na owulację aby zajść w ciąże. W sumie wszystko o miesiąc mi się skróciło. Acha no i schudłam biorąc harmonet, piersi nadal takie same jak wcześniej. Jeżeli bardzo źle się po nich czujesz odstaw je. Ale jeżeli są to lekkie objawy możesz brać organizm się przyzwyczai. A najlepiej będzie jak skonsultujesz to z ginekologiem:)

Rewelacyjnie. Nic nie boli, \"okres\" bardziej znośny, nie utyłam. Jeśli podejrzewasz u siebie ciążę (vide pierwszy post) to radziłabym do lekarza.. I w ogóle zmienić pigułki na inne, jeśli to tylko zła tolerancja Harmonetu.

Gość pati.pat
Ja się koszmarnie czułam. Musialam zmienić tabletki, mój organizm odmówil posłuszeństwa. Okropnie przytyłam i na buzi mi jakieś dziwactwa powyskakiwały, ale to chyba nie dlatego że te tabletki są zle, bo np. wiele moich koleżanek bierze je od jakiegoś czasu i nie narzeka- tak jak już dziewczyny pisały to sprawa indywidualna. Ginekolog mi zmienil h. na regulon. Biorę pierwsze opakowanie i cierpliwie czekam na zapowiedziane kojące efekty:) pozdr