Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość una domanda

czy facet umowi się z dziewczyną która poszła z nim odrazu do łóżka?

Polecane posty

Gość HZBM
Zeby z kims tworzyc zwiazek to chce ja najpierw poznac , niekoniecznie z tej strony , sex na pierwszej randce to nie jest duzy plus dla kobiety , przynajmniej u mnie .

Gość uśmiechnięta buzia
wlasnie, facet na pierwszym miejscu... :)

A czemu nie? Z moim chlopakiem przespalam sie juz na drugiej randce (przespalabym sie na 1., ale nie mielismy zabezpieczenia), jestesmy juz rok i bardzo sie kochamy. Wczesniej mialam 2 chlopakow, z ktorymi zaczelo sie od seksu. Najpierw jest pociag seksualny, a potem czasem zaczyna sie czuc cos wiecej do tej osoby. Jezeli jednak idziesz z kims do lozka, bo liczysz na milosc, to robisz sobie krzywde.

Gość facet nr1
tak ze wybierajcie kobitki: albo szacunek albo przyjemność!!!:) Bo nie z samych przyjemności sie zycie składa.

Gość uśmiechnięta buzia
tak sie skalda, z tego co czytam ze Wasze zycie sklada sie z samych przyjemnosci :) ale niech wam bedzie... :P

Gość facet nr1
ja nie pisze o naszym zyciu tylko o waszym

Gość a powiedziałaś mu że
pierwszy raz tak Ci się zdarzyło???

Gość uśmiechnięta buzia
wiem a ja o waszym

Gość HZBM
Nikt Ci nie broni seksic sie na pierwszej randce ale potem niezbyt czesto mozesz liczyc na zwiazek z tym mezczyzna , ja tego nie robie na pierwszej randce , czas gdy chcialem pieprzyc wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka minal gdy przestalem byc nastolatkiem , teraz jestem bardziej wybredny .

Gość a powiedziałaś mu że
że nigdy jeszcze nie zaczynałaś znajomości od łóżka?

Gość facet nr1
a co wy myślicie że on uwiezy w to co ona powie po takim czynie>??? Bo ja bym nie uwiezył nawet jakby to była prawda.

Gość HZBM
Chyba ze bylaby dziewica :D

Gość uśmiechnięta buzia
zawsze mi sie wydawalo ze z wiekiem powinno przyjsc zrozumienie na potrzeby drugiej strony

Gość HZBM
Co to znaczy "potrzeby" , puszczanie sie z nieznajomym gosciem na pierwszej randce nazywasz potrzebami , co ja mam myslec o takiej dziewczynie jak nie to co napisalem wczesniej . Zaspokaja swoje potrzeby ze mna to pewnie robi to z kazdym , tak wyglada logiczne rozumowanie .

Gość facet nr1
Tak jest HZBM

Gość uśmiechnięta buzia
mozesz myslec co uwazasz, ale wiedz ze w ten sposob moze umknac Ci wartosciowa kobieta chociaz Tobie akurat nie umknie, bo tak nie postepujesz, i dobrze. ludzie sa rozni.

Gość facet nr1
Przypadki się zdażaja ale jezeli chodzi o ogół to raczej nie ucieknie.

Gość HZBM
uśmiechnięta buzia >> nigdy nie twierdzilem i nie bede twierdzil ze taka kobieta to dziwka lub tym podobne stwierdzenia tylko niech Ci bedzie .... mysle stereotypowo :)

Gość uśmiechnięta buzia
uff, ulzylo mi! :) jestem po prostu 'kobieta do ruchania'. tak, to duzo przyjemniejsze okreslenie :P

Gość facet nr1
:)

Miałem kiedyś koleżankę ,o której nawet nie można powiedzieć że była \"puszczalska\".Po prostu \"dała\" chłopakowi który się jej bardzo podobał,a przez to że on się o to nie starał uznał że jest \"łatwa \". Potem się jeszcze wygadał o tym kumplom,ci ją też zaliczyli i nikt już jej nie traktował poważnie ! Po prostu \"nie umiała odmówić\" ,lub myślała że cipką zapewni sobie miłość ! :( Teraz mieszka w Niemcach z Turkiem ,ma dwoje dzieci,ale ten jej niezbyt często puszcza Ją do Polski !

Gość HZBM
uśmiechnięta buzia >>>> mozesz juz przestac , nie mysle tak o Tobie , mysle ze jestes inteligentna .... oczywiscie jak na kobiete :P

Gość Mnie zostawił
tylko dlatego,ze nie poszłam od razu do łózka.Widocznie tylko na jednym mu zalezało.Bylismy razem pół roku i on mimo,ze nie byłam na ten pierwszy raz gotowa,usilnie do niego dązył.

Nigdy nie tlumaczylam sie nikomu z mojego zycia seksualnego i nie zamierzam tlumaczyc, moj chlopak nigdy tez sie nie dopytuje, sam mial duzo dziewczyn i dzieki Bogu nie przychodzi mu do glowy byc zazdrosnym o moja przeszlosc. Osobiscie umiem oddzielic seks od milosci, gdy mam chlopaka to robie TO tylko z nim, gdy jestem singlem to robie to z tym, kto mi sie spodoba. Po prostu niektorzy faceci sa zbyt zacofani, zeby zaakceptowac wolnosc seksualna kobiety, najchetniej by ja widzieli jako swoja wlasnosc, w terazniejszosci, przyszlosci i przeszlosci, za to nie liczy sie to, co robia oni, bo przeciez oni MOGA. :O

Gość uśmiechnięta buzia
enamorada myślimy podobnie :)

Gość uśmiechnięta buzia
hzbm oczywiście... :P

Gość Śliczności
a mi przytrafiła się 2 latatemu taka sytuacja:byłam dziewicą ażstało się :) potem podczas dość pikantnej rozmowy z kumplem tegoż chłopaka stwierdził on : "spałaś z nim!" z błyskiem w oku jeżeli mogę to tak nazwać i od tej pory zupełnie inaczej na mnie patrzył, próbował proponować... mimo że wiedział że nic z tego mam wrażenie że wręcz oblizywał się za moimi plecami... a dodam że mogłby mieć każdą a na mnie do tamtej pory zwracał średnią uwagę... Co z wami facetami jest? :D he he

Enamorada:nie szłam do łozka licząc na miłość, naprawde sama nie wiem jak doszło to aż tak daleko ale po prostu się z nim super czułam.Po fakcie zaczełam mysleć że to bardzo fajny chłopak i że teraz bedzie myślał że jestem łatwa itp. Tak powiedziałam mu, że mi sie takie numery nie przydarzają. Oczywiście więcej sobie na cos takiego nie pozowole, z facetami trzeba grać wtedy ma się efekty. Szczerość nie przynosi profitów;)

Gość a ja powiem w imieniu swoim
i kolegow (na podstawie rozmow) no wiec jesli kobieta liczy na powazny zwiazek to w zdecydowanej wiekszosci przypadkow po seksie na pierwszej randce zostaje skreslona, poza tym jesli facet nie jest dyskretny to zostaje przypieta jej czasami latka puszczalskiej :classic_cool:

Gość szumowinka
to ja wam chlopcy powiem, że jesteście baaardzo nierozgarnięci:D jak łatwo Was złapać:D Jesli wykładnia bycia żoną jest seks na pierwszej randce....buahhhha. Dla mnie najgorsze sa te co udają, byleby tylko złowic chłopaczka.