Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość una domanda

czy facet umowi się z dziewczyną która poszła z nim odrazu do łóżka?

Polecane posty

Gość HZBM
Tylko ze ja chce myslec ze dla tej dziewczyny cos znacze i ze seks ze mna cos dla niej znaczy a jesli ona robi to od razu to niestety ale nie odnosze takiego wrazenia , mysle ze robi to z kazdym , jak juz napisalem tak rozumuje a wy chcecie mnie zmienic , co ona o mnie wie po jednym spotkaniu .... nic a idzie ze mna do lozka , jak ona tak lekko traktuje sex to moze tak samo zachowywac sie pozniej w zwiazku .

Gość szumowinka
una domanda

Gość szumowinka
romantyk....ja chodzę tylko do łóżka z kims kto dla mnie cos znaczy albo czuję ze może byc miedzy nami cos wiecej niz seks. A na kawe to moge umawiac sie z glusiami na których mi nie zależy:p

Gość HZBM
Poznaje dziewczyne , zrobila na mnie wrazenie , chce ja poznac , umawiam sie na randke i ladujemy w lozku .... przed "ladujemy w lozku" juz to wszysko wiesz i ze Ci na niej/nim zalezy ?

szczerze?przespałam się z nim właśnie dlatego, że mi się tak bardzo spodobał i nie chodzi o wygląd zew. i sie po prostu zapomniałam. Wiem, że to głupie bo niby nic o nim nie wiem ale miałam inne wrażenie. Zreszta nadal je mam. Dzieki szumowinka;)

to ja jestem chyba mega romantyczna bo wydaje mi się, że jak to jest naprawde t\"o\" to można to zauwazyc w kilka godzin. Nie musze sie z kimś spotykać tygodniami.

Gość szumowinka
no tak romamntyk, ale to jest dalej pierwsza randka no nie?????

Gość FAJNA-AJ-
Na to nie ma regółki . Mam kolegę, kóry był 2 lata z dziewczyną , która należała do tych powiedzmy " swiętoszek " , jak się kochali to tylko po bożemu i przy zgaszonym świetle . I widocznie brakowało mu w tym związku szaleństwa i namiętności, ponieważ ich związek zakonczył się . Obecnie jest juz 4 lata z dziwczyną , którą poderwał na tańcach i z którą prawie natychmiast uprawiał sex . Rozmawiając z nim doszłam do wniosku ,że jest szcęśliwy właśnie z tą która mogła mu dać tego czego brakowało mu wcześniej , ona usiadła na tyłku i są bardzo w sobie zakochani - nawet planuja sie pobrać . :-). Jednak sądząc po wypowiedziach większości Panów - faktycznie panienki , które szybko zdobedą idą w odstawkę .

Gość HZBM
una domanda ----> ja nie jestem zadnym wyznacznikiem meskich zachowan , zadnym "jestem jaki jestem" :D , kontaktowal sie z Toba od tamtego razu ?

Gość szumowinka
una domanda....chyba trafiłas na dupka:O Raczej bym nie liczyła na zainteresowanie z jego strony. Ale moge sie mylić:)

no już nie licze:O zwłaszcza po tym co tu poczytałam;) Nie nie kontaktował się. Ale na koniec proponował swój nr telefonu. Nie wziełam bo wolałam żeby to on sie odezwał. Teraz tylko tego troche żałuje ale chyba i tak nie wart skoro milczy.No nic dzięki za wypowiedzi, troche mam teraz poszerzony horyzont

Gość HZBM
Jest jeszcze jedna zasada , dla was moze okazac sie jeszcze glupsza :P Nigdy nie dzwoni sie do dziewczyny od razu tylko bierze sie na przetrzymanie , jak mi nie wierzysz to zaloz topic a sie przekonasz :D Chodzi o to zeby nie pomyslala ze za bardzo nam zalezy .

Gość szumowinka
to straszne:O a potem jakas gra sie toczy miedzy nimi....bo żadne nie chce pokazać, że mu zalezy. O jak dobrze że mam ten okres za soba:)

Gość a ja powiem w imieniu swoim
cytat szumowinki "Myślicie, że dziewczyna, która nie idzie dołóżka na piereszej randce to gwarancja na wierną zonę nic bardziej mylnego" nikt tak tutaj nie napisal, nie ja w kazdym razie, wyciagasz bledne wnioski i nadintepretujesz wypowiedzi

Gość szumowinka
Ale szansa jest wieksza niz taka co sama Ci rozporek rozpina , prawda - wypowiedź romantyka:p ja nadpinerpretuję???????

a ile ma trwać to przetrzymanie?:) ale naprawde to straszne, że faceci w sumie sami wolą jak się z nimi gra.Ale tak widać trzeba;)

Gość szumowinka
któż zrozumie facetów???;)

Gość chanelka
No dobra HZBM to powiedz mi co sadzisz o dziewczynie która poznała faceta ,spotykaja sie dzien w dzien jest cudownie rozmawiaja ze soba juz troche wiedza o sobie i nagle po dwuch tygodniach wyszło tak ze przesoali sieze sobą .POWIEDZ CO SADZISZ.co tez jest laska ktura odrazu daje ????

Gość chanelka
No dobra HZBM to powiedz mi co sadzisz o dziewczynie która poznała faceta ,spotykaja sie dzien w dzien jest cudownie rozmawiaja ze soba juz troche wiedza o sobie i nagle po dwuch tygodniach wyszło tak ze przesoali sieze sobą .POWIEDZ CO SADZISZ.co tez jest laska która odrazu daje ???? CHCE POZNAC TWOJA OPINIE I NAPISZE CI COS I INNYM.

dziewczyna ktora idzie z facetem do lozka to mniejsza gwarancja na wierna zone

tak mysla faceci jak same widzicie, nie mamy tu wnikac czy to prawda czy nie tylko jak mysla o takich kobietach faceci

Gość szumowinka
a niech sobie myślą ...ich strata:p

ich szczescie:P

Gość szumowinka
ich strata:p niech sie łudzą:D

Gość ZAMYKAM TOPIC
wszystko zostalo juz powiedziane .

Gość chanelka
Ty se możesz zamykać ja czekam na odp. od HZBM.

I znowu ten szowinizm... Ze dziewczyna, ktora uprawia seks na pierwszej randce to \"dziwka\". Chyba za pieniadze go nie uprawia? Seks uprawiaja 2 osoby, i czym sie niby rozni ich zachowanie? Robia to samo.

Gość 79.
moze nie "dziwki", ale jak dla mnie to sie znajduja juz na straconej pozycji. Facet wychodzi z zalozenia "zrobila to ze mna, zrobi to i z kims innym bez skrupulow" . Seks byl zawsze "karta przetargowa" ;) a jak sa odsloniete wszystkie karty to po co sie starac ???