Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł17

Starsza dziewczyna

Polecane posty

Gość paweł17

wiem,że to forum dla kobiet,ale może są tu jacyś koledzy w podobnym wieku co ja (prawie18) zafascynowani starszą koleżanką.(o 6 lat)a właściwie to chyba ją kocham.Macie takie doświadczenia.Nie wiem co robić.Kobietki... powiedzcie czy to ma sens?

Gość sssstokrotka
mysle ze wiek nie ma znaczenia jak dwoje ludzi sie kocha...

Gość paweł17
dla nich nie ale dla ludzi dookoła TAK

Gość sssstokrotka
tez masz racje ale w dzisiejszych czasach prawie nikt nie zwraca na to uwagi,gorzej z rodzina... przynajmniej w duzych miastach tak jest a na wsi zawsze były sa i beda ploty i komentarze.

Gość tojatoja27
sama nie wiem...zawsze myslałam, ze to ma sens... Tylko,że chyba trochę w późniejszym wieku... NIe obraź sie,ale jesteś jeszcze strasznie młody...i niewiadomo czy w tym wieku z takiego uczucia może zrodzić się jakiś poważny związek...ale nigdy nic nie wiedomo... Ja bym się nie przejmowała opinią otoczenia- zawsze znajdą się tacy, którym to będzie przeszkadzało... tak jak i związek z rozwódką, z kobietą samotnie wychowującą dziecko itp. itd... SPRÓBUJ! Ja kiedyś byłam zakochana z wzajemnością w 6 lat młodszym od siebie chłopcu... nie wyszło... w ogóle to "bycie" razem było bardzo krótkie, ale nie żałuję, bo czułam, co czułam i wiem,że on też czuł to "coś" i to było piękne:) Tzrymam za ciebie kciuki:)

Gość paweł17
Moja rodzina ją bardzo lubi,ale jako moja przyjaciółkę...ale chyba wyczuwają że czuję coś więcej z tym że nie biorą tego na poważnie

Gość pan
bez przesady co to jest 6 lat roznicy? nie masz sie czym przejmowac liczy sie uczucie