karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Bo tu huyem i nędzą wieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano 14 Kwiecień A z jakiego powodu sam nie możesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 322 Napisano 14 Kwiecień 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A z jakiego powodu sam nie możesz? bo nie ma leku na indolencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień 7 minut temu, Еlciаа napisał: A z jakiego powodu sam nie możesz? Widzisz koronę na mojej głowie? Nie chce mi się cackać z zakładaniem konta. Mam ludzi od tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 210 Napisano 14 Kwiecień Nawet Sratuszczak umie, a ty… szkoda gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, +RC+ napisał: Sam sobie zrób, albo Elcię poproś. Nerwica zapłonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 14 Kwiecień (edytowany) Nie da się, jeden użytkownik może posiadać tylko jedno konto... tam sprawdzają takie rzeczy tzn można, ale zapytają o to które z nich zostawić a które usunąć. Edytowano 14 Kwiecień przez yeya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 490 Napisano 14 Kwiecień Kot zawsze będzie kotem, niezależnie od formatu i gabarytu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Nawet Sratuszczak umie, a ty… szkoda gadać. Za stary jestem na takie rzeczy. Jak pomyślę, że mam gdzieś znowu maila podawać, później potwierdzać, udowodnić, że nie jestem botem to mnie huy jasny strzela. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, yeya napisał: Nie da się, jeden użytkownik może posiadać tylko jedno konto... tam sprawdzają takie rzeczy. Chyba ich posralo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 14 Kwiecień 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Za stary jestem na takie rzeczy. Jak pomyślę, że mam gdzieś znowu maila podawać, później potwierdzać, udowodnić, że nie jestem botem to mnie huy jasny strzela. Racja, to zdecydowanie nie fucha dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Chyba ich posralo Pamiętam, że była tam taka sytuacja... ktoś z naszych miał wcześniej założone konto (o którym chyba zapomniał) i przypomnieli mu o nim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atаhutа Mutа 2 Napisano 14 Kwiecień 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Za stary jestem na takie rzeczy. Jak pomyślę, że mam gdzieś znowu maila podawać, później potwierdzać, udowodnić, że nie jestem botem to mnie huy jasny strzela. Ciapa jesteś i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 14 Kwiecień Tam wszystko działa poprawnie więc nie ma potrzeby posiadania kilku... a jak ktoś chce to może poprosić o usunięcie... i nowe zakłada, takie zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Atаhutа Mutа napisał: Ciapa jesteś i tyle. Rób mi konto raz,raz migusiem 🫰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, yeya napisał: Tam wszystko działa poprawnie więc nie ma potrzeby posiadania kilku... a jak ktoś chce to może poprosić o usunięcie... i nowe zakłada, takie zasady. Elka ma tam znajomości, a jak się nie uda, to będziecie się tutaj ze mną męczyć. Jak tam sobie chcecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano 14 Kwiecień 8 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Widzisz koronę na mojej głowie? Nie chce mi się cackać z zakładaniem konta. Mam ludzi od tego. Zabrzmiałeś teraz jak małolat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1918 Napisano 14 Kwiecień 25 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Bo tu huyem i nędzą wieje Nabawisz sie tylko tam nerwicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atаhutа Mutа 2 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Rób mi konto raz,raz migusiem 🫰 Nie chciałem walić z grubszej rury ale u mnie na takich leszczy mówi się - pіzdeusz. A tak na marginesie, zwal sobie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 210 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, Atаhutа Mutа napisał: Nie chciałem walić z grubszej rury ale u mnie na takich leszczy mówi się - pіzdeusz. A tak na marginesie, zwal sobie... On takie rzeczy robi przez telefon. Obrzydliwe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 322 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Elka ma tam znajomości, a jak się nie uda, to będziecie się tutaj ze mną męczyć. Jak tam sobie chcecie. Mati dobrze mówisz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nabawisz sie tylko tam nerwicy. Chyba oni. Elka pomoże wpuścić konia trojańskiego na nerwice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 322 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Chyba oni. Elka pomoże wpuścić konia trojańskiego na nerwice Timeo Danaos et dona ferentes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1918 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: On takie rzeczy robi przez telefon. Obrzydliwe. Przez sieć tak potrafi czyli zdolny jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: On takie rzeczy robi przez telefon. Obrzydliwe. A ty jednego dnia wymieniasz ślinę z facetem, a na drugi dzień z dwiema laskami. To jest obrzydliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Elka ma tam znajomości, a jak się nie uda, to będziecie się tutaj ze mną męczyć. Jak tam sobie chcecie. Może w drodze wyjątku zrobią wyjątek : ) widac przecież jak bardzo Ci zależy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przez sieć tak potrafi czyli zdolny jest Coś niecoś potrafię 🫦🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 14 Kwiecień Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 322 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, yeya napisał: Dobranoc : ) dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, yeya napisał: Może w drodze wyjątku zrobią wyjątek : ) widac przecież jak bardzo Ci zależy... Szkoda, żeby taki talent się tutaj marnował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach