Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moherowy beret jadzi

Wydaje mi się, że DELEGATEM jest ..............................

Polecane posty

Gość kogo obchodza te pierdoly
? Bezrobocie w kraju, z Unii mozemy wyleciec a Wy sie przejujecie jakimis pierdolami :O

Gość Z UE możemy wylecieć
? :D:D

Gość kogo obchodza te pierdoly
Nasz rzad chce kary smierci, ogranicza wolnosc osobista obywateli,stosunki z zachodem coraz gorsze- a to dopiero poczatek ich rzadow. Jesli takie genialne rzeczy beda wymyslac to za kilka lat Unia nalozy na nas sankcje- za nie przestrzeganie ich prawa a wywalic nas moga tak jak i mogli przyjac!

Gość A kogo to obchodzi ...
co to da, że dowiemy się KTO, to temat dla głupiuch ..., wazniejszych spraw w Polsce nie ma ? Na przykład jak rząd zamierza zmniejszyc bezrobocie ? Dlaczego tyle rodzin zyje na skraju ubóstwa i jak temu zapobiec ? Co zrobić zeby mlodzi wykształceni ludzie nie opuszczali kraju? Jak rozwiazac problemy mieszkaniowe wiadomo, że mlodych nie stac na tak drogie mieszkania itd..... itp .... Niech rzad tym sie zajmuje, a nie teczkami ...

e tam,u nas jak w mateczce Rosji rząd sobie ludność sobie obiecałam moim moskiewskim znajomym,ze już nigdy nie będziemy rozmawiać o polityce,bo: -według mnie w Rosji nie przestrzega się praw człowieka,Putin jest despotą itd.itp,takie dosć banalne wnioski na podstawie telewizji i gazet ,w Polsce nie jest najgorzej -według nich Polska to kraj ksenofobiczny,z pretensjami do wielkosci..itp ,w Rosji jest cudownie,parcie na zysk i rozwój a wszystkiemu winna telewizja,bo to media kształtują nas odbiór rzeczywistości,zwłaszcza tego jej fragmentu,który wydaje się być dostępny(vide: polityka zagraniczna Rosji) więc wniosek z tego taki,że rząd moze sobie te klocki przesuwać a i tak wbrew pozorom na wiele nie moze sobie pozwolić

---->a kogo to obchodzi te pytania to każdy sobie zadaje ,a odpowiedź dostajesz przed każdymi wyborami pamietaj,ze PiS w pierwszej kolejności miał sie zająć rozliczaniem przeszłości ,co z zapałem wykonuje