Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S_K

Niby wszystko świetnie...

Polecane posty

Gość S_K

........no i tak jakoś wyszło, że stworzyłam związek z bratem najlepszego qmpla...był on w związku z problemami, rozchodzil sie i zchodzil z byla az sie poddał. Na jego drodze zjawiłam się ja. Kochamy się, razem mieszkamy...wszystko idealnie z jednym "małym" wyjątkiem. Gdy się opił porównał mnie do byłej mimo, że wie, ze działa ona na mnie jak płachta na byka. prosiłam by nigdy mnie nie porównywał....zrobił to. powiedział też, że jesli nam nie wyjdzie i to nie ze mną spędzi reszte życia będzie przeklinał dzień w którym mnie poznał....nie daje mi to spokoju. Wiem, że mnie kocha...czuje to. trwa to 2 miesiące więc krótko ale wszystko toczyło się w tempie expresowym....teraz boli mnie to co usłyszałam mimo, iż on żałuje i udowadnia mi na każdym kroku jak mnie kocha...

Gość to masz pyte

Gość o jaa wspolczuje
ja bym sie rozstala puki czas

A co to znaczy \"jesli nam nie wyjdzie i to nie ze mna spędzi resztę życia, będzie przeklinał dzień, w którym mnie poznał?\" Monolog Hamleta? Jezu, jak slyszę ludzi mówiących takim \"romantycznym\" bełkotem, to aż mną trzęsie. Jesli on gada takie głupoty po pijanemu, to powinien przystopować z alkoholem, chyba widzi, jak to na niego działa?