Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paola paloańska

to chyba nie jest aż takie oczywiste

Polecane posty

Gość paola paloańska

no właśnie, czy jesli występuje krwawienie z odstawienia to oznacza, że się nie jest w ciąży? Jeśli współżyłam w pierwszym dniu przerwy siedmiodniwej, a nie przyjme następnego opakowania (chcę zrobić sobie przerwę), to czy istnieje ryzyko ciąży, jesli czwartego dnia przerwy dostałam okres z odstawienia? Proszę o odpowiedź.

Gość ellissima
moim zdaniem nie masz sie czgo obawiać, ale to tylko moje zdanie

Gość tomaszka
jakie 7 dni? dziewczyno skąd Ty to wytrzasnęłaś? plemniki zyją max 72 godziny nawet w drogach rodnych kobiety

Gość hakuna sratatata
plemniki zyją w cipce 365 dni :classic_cool:

Gość paola paloańska
kurczę jaja sobie ze mnie robicie, a ja powaznie pytam, eh wiedziałam, że nie dostanę normalnej odpowiedzi

Gość mamba85
nie martw sie nie jestes w ciazy!Tabletki zabezpieczaja cie nawet w 7 dniowej przerwie!Nie martw sie tez faktem ze nie wzielas kolejnego opakowania,zadne tabletki nie zabezpieczaja wstecz!Czyli wszystko jest w porzadku jesli dostalas krwawienia po odstawieniu!I nie stresuj sie jesli tera znaturalna miesiaczka nie przyjdzie na czas.Po odstawieniu tabletek organizm jest troche rozregulowany i potrzebuje czasu zeby samodzielni pracowac!takze teraz twoj okres moze sie spoznic,wystapic za wczesnie!Sama niedawno mialam taka sytuacje wiec wiem co mowie!Pozdrawiam:)

Gość paola paloańska
dzięki wielkie :) 🌻