Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 serce p臋ka z bezmocy

moja mama umiera

Polecane posty

a ma dopiero 60 lat. to zbyt szybko na rozstanie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 muuuutrreee
bedzie ok, nie mow tak, pomodle sie za Ni膮

Udost臋pnij ten post

niestety wiem, 偶e nie b臋dzie ok. ona nie da rady - choc bardzo sie stara. Modlitwa tez nie pomo偶e...taka jest niestety prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yasar
wszystko w rekch Boga modl sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ulasia
A co jej jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wim co napisac
po prostu badz z Ni膮

Udost臋pnij ten post

艁膮cz臋 si臋 z Tob膮 w b贸lu, zw艂aszcza 偶e musisz by膰 potwornie samotn膮 os贸bk膮, skoro umieszczasz tak膮 informacj臋 na forum w internecie :( B臋d臋 pami臋ta膰 w modlitwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem co napisac
to najwazniejsze dla Ciebie i dla niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lllik
modl si臋, badz z nia, a nie na forum siedzisz ;/;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem co napisac
badz z Nia, naprawde

Udost臋pnij ten post

jestem z ni膮. w dzie艅 i w nocy . w tr贸jke zmieniamy si臋 na czuwanie. Jest bardzo ci臋偶ko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem co napisac
to dobrze, ze jestescie

Udost臋pnij ten post

przedwczoraj juz sie z nia po偶egna艂am, bo wiem,偶e koniec mo偶e nastapic w kazdej chwili.... Ona juz si臋 pogodzi艂a ze swoim odejsciem, ja - nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o zesz kuzwa
bo my zawsze pozostaniemy egoistami i bedziemy rozpaczac po kim艣 komu tam bedzie cudownie,zawsze myslimy tylko o sobie cholender,pozw贸l Jej odej艣c,idzie w piekne miejsce,sam Pan tam na Ni膮 czeka

Udost臋pnij ten post

nie mnie, lecz jej mi jest 偶al. ONA CHCIA艁A BYC JESZCZE Z NAMI.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej serduszko
wiem ,co przezywasz, njgorsze jest to, ze nie ma sie mocy by pomoc.Jedyne co Ci moge powiedziec w tej chwili to,to ,co moj poprzednik, Twoj mama idzie w lepsze miejsce, chocby dlatego,ze tm nie bedzie czul bolu.To jedyna mysl, ktor a pozwla min mi przetrwac po stracie mojej mamy.Miala 50 lat .Modl sie do Boga, chocby o to,zeby doznala ukojenia po tamtej stronie, zeby nie cierpiala tak bardzo. 馃尰

Udost臋pnij ten post

przykro mi bardzo:( ale na Twoim miejscu siedzia艂abym przy niej nie przy kompie:(

Udost臋pnij ten post

HEJ SERDUSZKO...dzi臋ki za pocieszenie...ale i tak nie moge si臋 z tym wszystkim pogodzi膰. To niespraweidliwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o zesz kuzwa
bo nie wie jak tam jest-mam w rodzinie osobe ktora tam juz byla,zapewniam ze nie chciala tu wracac ,do dzieci,meza,wolala tam zostac,nigdy nie czula sie tak szczesliwa,nie zapomnij o modlitwie i mszach wraz z przyjeciem komunii [wielu !] w intencji mamy bo to bardzo jej pomoze-jedyna rzecz w zasadzie ktora pomoze,nie rozpaczaj bo i Ona bedzie cierpiec

Udost臋pnij ten post

w nocy b臋d臋 dzis przy niej. zreszt膮 w dzie艅 tez ju偶 by艂am. teraz tato spedza z ni膮 ich ostatnie chwile. Czuj臋, 偶e chc臋 tam pojecha.膰, ale wiem, 偶e mo偶e potrzebuja czasu dla siebie dwojga. niestety. nie mo偶na sie nabyc ze soba na zapas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o zesz kuzwa
tak na marginesie,odmawiaj teraz nieustannie koronke do Milosierdza Bozego-ta od sw Faustyny-to najwieksza pomoc dla mamy,jestem z Toba ,badz dobrej mysli i modl sie ,mama bedzie szczesliwa,moze powie Ci o tym w snach,glowka do gory:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co mamie dolega
???????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabella B.
Kochana, jestem z Tob膮. Wiem, co czujesz, gdy偶 w identycznej sytuacji by艂am 3 lata temu. Mama ca艂kiem 艣wiadoma w b贸lu umiera艂a w wieku 57 lat, a ja rozdarta mi臋dzy szcz臋艣ciem z nowonarodzonego dziecka, a tragedi膮. Pomodl臋 si臋 dzi艣 za was. 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ulasia
Oj co艣 mi sie widzi, ze blefujesz. Wymy艣li艂a艣 temat. Nie wierze ci. Mama umiera, ty przy kompie, nie chcesz przszkadza膰 偶eby ojciec z matk膮 jeszcze pobyli razem? Co艣 grubymi ni膰mi to szyte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANULA_25
mam nadzieje,ze sie nie spoznilam z tym co chce Ci napisac... moja mam zmarla rok temu,w wieku 49lat..i to na moich rekach..smierc najblizszych przychodzi na ogol za wczesnie..i za bardzo nas zaskakuje..mimo,ze minal rok..ja wciaz mam naiwnie wierze,ze mama wroci..chocby na jeden dzien..nie bede Ci pisac,ze wszystko sie zmieni..lub tez ze bedzie ok..bo sama wiem jak te slowa bolaly..a wiara..ja juz chyba przestalam wierzyc.. ale chce Ci tylko jedno napisac..o czym zapewne sama wiesz... mow mamie,ze ja KOCHASZ..za kazdym razem..do konca..i nie pokazuj jej lez...na nie przyjdzie czas pozniej.. badz silna..bo tego bedziesz musiala sie nauczyc..byc silan nie tylko za siebie ale i za tata tez..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielkie mi rzeczy...........
ka偶dy umiera- po to si臋 rodzi:o To nie jest kobniec 艣wiata. A smutno jest tylko tym, kt贸rzy zostaj膮...

Udost臋pnij ten post